ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

">

bunner3

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-format="autorelaxed"
     data-ad-client="ca-pub-7408697485170829"
     data-ad-slot="9995569825"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
Ειδήσεις με λίγα λόγια,καιρός απεργίες,δηλώσεις,σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών...

Βροχή και κομφούζιο στους δρόμους.Προσοχή στις μετακινήσεις σας.Απο την Παρασκευή βελτιώνεται ο καιρός.Εργαζόμενοι: Κορυφώνονται σήμερα... ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου οι απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά και οι πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στα νέα μέτρα που δεσμεύουν τη χώρα ως το 2021.
Πρωθυπουργός:«Είμαι αισιόδοξος. Τα μηνύματα που παίρνω είναι τόσο θετικά για μία θετική έκβαση στις 22 του μήνα, που δυσκολεύομαι να τα πιστέψω», είπε ο πρωθυπουργός σε δημοσιογράφους στη Βουλή. Επανέλαβε πάντως ότι χωρίς συμφωνία για το χρέος η Ελλάδα δενθα εφαρμόσει τα μέτρα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας: διαβεβαίωσε ότι το νέο ειδικό μισθολόγιο διασφαλίζει «τη διατήρηση των ονομαστικών αποδοχών του προσωπικού» των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης:εξέφρασε τον προβληματισμό του για σημεία της συμφωνίας.
«Με την ψήφιση των μέτρων φτάνουμε στα όρια έναντι των πεποιθήσεων της Αριστεράς, αλλά και των αντοχών της κοινωνίας», είπε ο κ. Φίλης.


Συνελήφθη Αλβανός διακινητής ναρκωτικών ,σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.Στα χέρια της Αστυνομίας η ατζέντα του μ΄ονόματα και διευθύνσεις και κωδικούς.Σύμφωνα με πληροφορίες,το εμπόρευμα προέρχεται απο Κολομβία και οι αποδέκτες του στην Αθήνα στα ''υψηλά'' σαλόνια.