ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Εκδοσεις ΔΙΑπλαση

User Menu

Επιστήμη - Περιβάλλον
Τρίτη, 13 Μάρτιος 2012 00:10
Οι δύο πιο φωτεινοί πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα μοιάζουν αυτήν την εβδομάδα στον νυχτερινό ουρανό, σαν ένα «αισθαντικό χορευτικό δίδυμο», καθώς θα πλησιάσουν μεταξύ τους στο κοντινότερο δυνατό σημείο.
 
Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012 12:16
Για σοβαρές επιπλοκές, οι οποίες οφείλονται σε στελέχη του ιού τύπου Α και Β, κάνουν λόγο οι επιδημιολόγοι. Ηλικιωμένοι και ανεμβολίαστοι οι περισσότεροι από τους νεκρούς, ανάμεσά τους, ωστόσο, και δύο παιδιά
 
Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012 06:29
Η παγκόσμια αύξηση του πληθυσμού που συνδέεται με την αύξηση τροφίμων και ενεργειακών αναγκών καθώς η κλιματική αλλαγή απειλούν τους υδάτινους πόρους του πλανήτη.
 
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012 14:55
Οι μεγάλες εταιρείες λιανικών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ έχουν συμβουλευτεί τους «μαγικούς» λογάριθμους για να αποφασίσουν πως και που θα χτίσουν το δίκτυο καταστημάτων τους.
 
Σάββατο, 03 Μάρτιος 2012 18:51
Ενας Γάλλος κατέθεσε την Πέμπτη αγωγή κατά της Google για μια φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στο Ιντερνετ από την εφαρμογή Street View στην οποία εμφανίζεται να ουρεί στον κήπο του σπιτιού του, γεγονός που κατά την κρίση του τον γελοιοποίησε στους συντοπίτες του σε χωριό της βορειοδυτικής Γαλλίας.
 
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2012 10:59
Η πρεσβυωπία είναι μια λέξη που στα αυτιά των περισσοτέρων μπορεί να ηχεί ιδιαίτερα αρνητικά. Ίσως επειδή εμφανίζεται σε μια ηλικία που ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι “μεγαλώνει” και  αλλάζει μοιάζοντας στους γονείς ή τους παππούδες του, που θα θυμάται για πάντα με εκείνα τα άχαρα γεροντίστικα στενά ημισέληνα γυαλιά να στέκονται στην άκρη της μύτης τους. Αν αφήσει κανείς όμως τις αναμνήσεις στην άκρη θα διαπιστώσει ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.
 
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2012 10:52
Συντάχθηκε από τον/την Αργύρη Μιχαλόπουλο Πνευμονολόγο - Εντατικολόγο Διευθ/τη της Μ.Ε.Θ. του Νοσ. "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" Συζητώντας με τους συγγενείς των ασθενών με εγκεφαλικό θάνατο Δεν το' λπιζα νάναι η ζωή  μέγα καλό και πρώτο  Πόρφυρας, Διονύσιος Σολωμός  Ο Εντατικολόγος αντιμετωπίζει κάθε μέρα δύσκολες καταστάσεις. Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σκορπίζει συναισθήματα φόβου, ανασφάλειας και πολλά άλλα.
 
Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2012 12:16
Νέα στοιχεία έχουν προκύψει σχετικά με την αρχαιότερη υπόθεση δολοφονίας του κόσμου. Το σώμα του σπηλαιανθρώπου Oetzi ανακαλύφθηκε το 1991 στις Άλπεις θαμμένο κάτω από στρώμα πάγου και υπολογίζεται ότι βρισκόταν εκεί για 5.300 χρόνια. Πιθανολογείται ότι ο Oetzi έχασε τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, όταν ένα βέλος τον χτύπησε. 
 
Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2012 12:06
Γουλές Δ., Ρευματολόγος | Κουρνέτας Π., Κινησιοθεραπευτής Το αυχενικό σύνδρομο είναι ένα πολυ-συμπτωματικό νόσημα που αρχίζει ως πόνος και δυσκαμψία (πιάσιμο) στον αυχένα. Στη συνέχεια και μετά από επανειλημμένες προσβολές, ο πόνος επεκτείνεται στους ώμους και κατά μήκος του χεριού σαν βελονιές, επώδυνα μουδιάσματα ή καυσαλγίες.
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενο > Τέλος >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL