ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Κριτικές - Παρουσιάσεις
Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2013 20:54
Κριτική θεάτρου: Μιχαέλα Αντωνίου Το σύγχρονο θέατρο έχει να επιδείξει πλειάδα συγγραφέων που παίζουν με τη γλώσσα και τη σιωπή, την δράση και την αδράνεια, την ύπαρξη και την ανυπαρξία. Μερικοί είναι φορείς συγκεκριμένων τάσεων.
 
Σάββατο, 08 Δεκέμβριος 2012 11:27
Κριτική Μιχαέλα Αντωνίου Οι ζωές των καλλιτεχνών πάντα εγείρουν το ενδιαφέρον του κοινού. Οι αίσθηση ότι στέκεσαι απέναντι τους και τις παρακολουθείς σε φέρνει πιο κοντά σε προσωπικότητες που θαυμάζεις ή αγαπάς. Η Εντίθ Πιάφ και η Σωτηρία Μπέλλου είναι δύο ερμηνεύτριες με σπουδαίες φωνές, μα και αμέτρητους θαυμαστές.
 
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2012 14:50
Της Μιχαέλας Αντωνίου Γεννημένος στον σκληρό Νότο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ο ρατσισμός ήταν καθεστώς και η διαφορετικότητα κυνηγιόταν, ο Τέννεση Ουίλιαμς είναι ένας συγγραφέας που τα κείμενά του φέρουν μια εγγενή σκληρότητα. Περιγράφουν συνθήκες οριακής καθημερινότητας, ανθρώπων ξεχωριστών.
 
Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2012 17:36
Της Μιχαέλας Αντωνίου Ένα έργο  του Γιάννη Μαρή σε σκηνοθεσία  Κατερίνας  Μπερδέκα  στο Από Μηχανής Θέατρο Η αστυνομική μυθιστοριογραφία είναι ένα είδος που έχει ένθερμους, θα έλεγε κανείς, φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο. Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε καταφύγει σ’ ένα αστυνομικό για να ξεχαστούμε, να χαλαρώσουμε, να ερεθιστούμε ή να ανεβάσουμε λίγη αδρεναλίνη καθώς ψάχνουμε την απάντηση στο φλέγον ερώτημα: ποιος είναι ο δολοφόνος;  
 
Κυριακή, 18 Νοέμβριος 2012 10:30
της Μιχαέλας Αντωνίου Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τους λόγους που ένα πλάσμα γένους θηλυκού φτάνει στο φόνο. Εγκληματολόγοι, μέχρι και τα μέσα του εικοστού αιώνα, προσέδιδαν στις γυναίκες εγκληματίες μια «ανωμαλία» αταίριαστη προς το φύλο τους.
 
Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2012 08:47
Του Γρ. Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου – Θέατρο Τέχνης Κριτική: Μιχαέλα Αντωνίου Κάθε σκηνοθέτης, όπως οφείλουμε πια να παραδεχτούμε ανοιχτά, ανεβάζει ένα έργο επειδή τον ενδιαφέρει, το προσεγγίζει με βάση τα βιώματά του και το προσαρμόζει συνειδητά ή ασυνείδητα, εμφανώς ή κεκαλυμμένα στον χωροχρόνο του.  
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL