ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Εκδοσεις ΔΙΑπλαση

User Menu

Υγεία - Ιατρικά
Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 18:33
Το ταξίδι της προς τη χώρα μας είναι μέρος της ζωής της, εδώ και χιλιάδες χρόνια, από τις βόρειες και μακρινές χώρες φτάνει στην Κερκίνη και στην συνέχεια πετάει προς το Δέλτα του Έβρου.
 
Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 06:55
Μετά τους φαρμακοποιούς που ανέστειλαν την πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, και οι φυσικοθεραπευτές προχωρούν στην ίδια κίνηση από σήμερα Δευτέρα.
 
Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 07:08
Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
 
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2012 06:48
Ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων στο ΚΕΕΛΠΝΟ
 
Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2012 05:58
Ένας ακόμη λύκος- ο τρίτος για φέτος -σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή Αμυνταίου Φλώρινας, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση για την προστασία της άγριας ζωής και της φύσης «Αρκτούρος».
 
Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2012 16:14
Ένα γονίδιο το οποίο παίζει κεντρικό ρόλο για τη βιωσιμότητα των εμβρύων φαίνεται ότι αποτελεί «ρυθμιστή» και σε ό,τι αφορά το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και την απόκρισή του σε χρόνιες νόσους όπως η ηπατίτιδα και το ΑΙDS ή σε αυτοάνοσα νοσήματα όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.
 
Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2012 14:29
Μετά την πρώτη επιτυχημένη αναδάσωση στην Πεντέλη,  οι δράσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Οι αναδασώσεις θα έχουν διάρκεια έως και τον Μάρτιο του 2013 και θα γίνουν όπως κάθε χρόνο, στην Πάρνηθα, την Πεντέλη, στον Υμηττό και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.
 
Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2012 13:07
Με στόχο την αποτελεσματική εμβολιαστική κάλυψη του παιδικού πληθυσμού της χώρας, στην εποχή της οικονομικής κρίσης που επηρεάζει αναπόφευκτα και το ευαίσθητο αυτό τμήμα του πληθυσμού, το υπουργείο Υγείας, με εγκυκλίους του προς τους αρμόδιους φορείς, ζητεί να μην έχει εποχικό χαρακτήρα ο συστηματικός εμβολιασμός, αλλά να διενεργείται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και να καλύπτει όλες τις ομάδες πληθυσμού, ασφαλισμένους και μη.
 
Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 14:15
Λονδίνο  Εκπληξη είχε προκαλέσει μια έρευνα που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό η οποία είχε αποκαλύψει ότι ανάμεσα στα πιο βρώμικα αντικείμενα μέσα σε ένα σπίτι είναι τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα.
 
Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 12:20
Σίγουρα σας έχουν πει πολλές φορές ότι κάτι ακούγεται πολύ παράξενο, αλλά έχει αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τα παρακάτω tips ομορφιάς, που μπορεί να σας φανούν κάπως αλλόκοτα, αλλά αν τα δοκιμάσετε θα δείτε ότι είναι αποτελεσματικά.
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL