avec art

συνεντεύξεις:
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 07:39
Μιλάει στη Νίνα Ναχμία Η Νένα Βενετσάνου, απλώνει χέρια σαν φτερούγες πουλιού και αγκαλιάζει το κοινό που την παρακολουθεί με ιερή συγκίνηση.
 
Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2012 11:46
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου «Έχω κάνει παύση πληρωμών… Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος…». Την παραπάνω αφοπλιστική απάντηση έδωσε στην «Avecnews» η γνωστή ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού. Και δεν είναι η μόνη.
 
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 12:19
Συνέντευξη στη Λιάνα Μπουκουβάλα Χειμαρρώδης, με χιούμορ και δόσεις αυτοσαρκασμού. Είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μην την συμπαθήσεις αφού η μοναδική αύρα της σε κατακτά από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Πρώτη μας επαφή;
 
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 11:40
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου  Νιώθω απέραντη μοναξιά .Τόσο πολύ σε σημείο πολλές φορές να  έχω τάση για αυτοκτονία…" Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ότι η γυναίκα που έκαιγε  καρδιές και αναστάτωνε με την παρουσία της σήμερα  μπορεί να γυρνάει μόνη στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού ζώντας με τις αναμνήσεις της και την ελπίδα, ότι η ζωή μπορεί να φανεί έστω και λίγο φιλική μαζί της. 
 
Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2011 10:42
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου   Η γυναίκα του Μήτσου, αυτή η παραδοσιακή νοικοκυρά δεν λείπει και σήμερα από τις γειτονιές.
 
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011 06:53
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Σεμίνα Διγενή μιλάει για τους λόγους που την έκαναν να μείνει εκτός μικρής οθόνης, ασκεί κριτική και αξιολογεί τα όσα συμβαίνουν στο κοινωνικοπολιτικό σύστημα.
 
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011 06:25
Η Πόλυ Μηλιώρη γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε Ιστορία στην Αθήνα. Για μια εικοσιπενταετία εργάστηκε ως δημοσιογράφος, διευθύνοντας το περιοδικό Πάνθεον και γράφοντας χρονογράφημα και κριτική βιβλίου.
 
Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2011 11:53
Της Σμαράγδας ιχαλιτσιάνου Μπορεί η τέχνη του ηθοποιού να μαραζώνει, αλλά αυτό που ζει τώρα ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι η πιο ωραία στιγμή του επάνω στο σανίδι. Ο σημαντικότερος από τους ηθοποιούς της γενιάς του, παλεύει μέσα σε αυτή την κρίση που ζούμε όλοι μας με μία από τις σπουδαιότερες και πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις της σεζόν, όπως είναι «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας» του Νιλ Σάιμον, έργο τραγικά επίκαιρο με πολύ γέλιο, που λειτουργεί σαν ίαμα για τον θεατή.
 
Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2011 10:46
στην Κωστούλα Τωμαδάκη «Ποιον δρόμο να πάρουν; Ποιος δρόμος οδηγεί στη σωτηρία και ποιος στην καταστροφή;» , αναρωτιέται ο πρωταγωνιστής του βιβλίου , «Στην άκρη του κόσμου» (κέδρος) ,που καθορίζει τη διαδρομή των φυγάδων όταν ξεσπάει μια άγνωστη επιδημία σε μια πόλη του πελοποννησιακού νότου.
 
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 20:38
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου Ο ρόλος που σημάδεψε την επανεμφάνισή της στο θεατρικό σανίδι  μετά από έξι ολόκληρα χρόνια έχει πολύ να κάνει με την ανθρώπινη μοναξιά. Η Μπέττυ Βαλάση  ξέρει  πολύ καλά τι σημαίνει  αυτό το θλιβερό συναίσθημα απομόνωσης από τους άλλους ανθρώπους.  
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL