ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Εκδοσεις ΔΙΑπλαση

User Menu

συνεντεύξεις:
Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2011 11:53
Της Σμαράγδας ιχαλιτσιάνου Μπορεί η τέχνη του ηθοποιού να μαραζώνει, αλλά αυτό που ζει τώρα ο Γρηγόρης Βαλτινός είναι η πιο ωραία στιγμή του επάνω στο σανίδι. Ο σημαντικότερος από τους ηθοποιούς της γενιάς του, παλεύει μέσα σε αυτή την κρίση που ζούμε όλοι μας με μία από τις σπουδαιότερες και πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις της σεζόν, όπως είναι «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας» του Νιλ Σάιμον, έργο τραγικά επίκαιρο με πολύ γέλιο, που λειτουργεί σαν ίαμα για τον θεατή.
 
Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2011 10:46
στην Κωστούλα Τωμαδάκη «Ποιον δρόμο να πάρουν; Ποιος δρόμος οδηγεί στη σωτηρία και ποιος στην καταστροφή;» , αναρωτιέται ο πρωταγωνιστής του βιβλίου , «Στην άκρη του κόσμου» (κέδρος) ,που καθορίζει τη διαδρομή των φυγάδων όταν ξεσπάει μια άγνωστη επιδημία σε μια πόλη του πελοποννησιακού νότου.
 
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 20:38
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου Ο ρόλος που σημάδεψε την επανεμφάνισή της στο θεατρικό σανίδι  μετά από έξι ολόκληρα χρόνια έχει πολύ να κάνει με την ανθρώπινη μοναξιά. Η Μπέττυ Βαλάση  ξέρει  πολύ καλά τι σημαίνει  αυτό το θλιβερό συναίσθημα απομόνωσης από τους άλλους ανθρώπους.  
 
Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2011 11:37
της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου Έντεκα χρόνια μετά την τελευταία συνέντευξη  που παραχώρησε ο τηλεοπτικός Γιάγκος Δράκος, όπως τον θυμούνται οι μεταγενέστεροι, σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της όλης στην "Avecnews" μιλάει
 
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011 03:27
του Γιώργου Δανόπουλου Ήταν βράδυ Δευτέρας που πέρασα το κατώφλι του θεάτρου "Κνωσός". Κατέβηκα τα σκαλοπάτια και βρέθηκα στον ζεστό και φιλικό του χώρο, όπου και συνάντησα την Δανάη, μόλις είχε βγεί απο τις πρόβες.
 
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 15:10
της Σμαράγδας  Μιχαλιτσιάνου «Δυστυχώς, ο θάνατος του πατέρα μου γίνεται όλο και πιο βαρύς κάθε μέρα. Ανεβαίνοντας στο πάλκο για την παράσταση που θα κάνουμε με τον Δημήτρη Κοντογιάννη είναι ένας τρόπος να είμαι πιο κοντά σε εκείνον. Να έχω μεγαλύτερη επαφή με τη ψυχή του, με το έργο του και με εκείνο τον ίδιο. Άλλωστε επιθυμία του πάντα ήταν  να βρίσκομαι στο χώρο του τραγουδιού…"
 
Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2011 13:09
της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου Ο Λεωνίδας Βελής αναπολεί τις παλιές καλές εποχές της ομάδας του και από εκεί ορμώμενος λέει πώς έφθασε να  αποδεχθεί την πρόταση που  του έκανε ο  Θοδωρής Ζαγοράκης:
 
Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011 11:58
ΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΖΑΖ; ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ στην Κωστούλα Τωμαδάκη Οι ήρωες του Γιάννη Μπασκόζου δεν αντέχουν τις σιωπές. Τις πνίγουν με τη μουσική είτε μιλώντας είτε όχι. Μουσικές πολλών ειδών και χαρακτήρες αντιφατικών διαστάσεων και πολλαπλών επιθυμιών.
 
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011 17:27
μιλάει στη Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου  «Προχθές έγινα 74 χρονών.  Ευτυχώς, μικραίνει ο χρόνος μου και θα φύγω γρήγορα!..." 
 
Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2011 01:35
Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου Τετ α τε με τη Σωτηρία Μπέλλου η Ντίνα Κώνστα! Η σπουδαία πρωταγωνίστριά μας Ντίνα Κώνστα βρίσκεται σε συνεννοήσεις, προκειμένου να ζωντανέψει στο σανίδι τη ζωή της
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL