ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Home ΑΠΟΨΕΙΣ Μιχάλης Παναγιώτου
από τον Μιχάλη Παναγιώτου
Κυριακή, 02 Απρίλιος 2017 09:15
Μνήμες Βενιζέλου [όχι του Ελευθερίου],πεπραγμένων.Του Μ.Γ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΓράφτηκαν και ειπώθηκαν  στην Βουλή  σε μια  επεισοδιακή, τελικά, συζήτηση.
 
Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 04:31
Τού Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΜέσα στο πλήθος, ξεχωρίζει. Είναι αυτός που περπατάει με σιγουριά, δε προκαλεί με την εμφάνιση του αλλά η παρουσία του γίνεται αισθητή.
 
Κυριακή, 05 Μάρτιος 2017 07:25
Του Μιχάλη Παναγιώτου. Μετά τήν υπερκατανάλωση με την απελευθέρωση του Τραπεζικού συστήματος από την Κυβέρνηση Σημίτη και την κακή , κάκιστη , διαχείριση τής μετατροπής τής δρχ.με αντιστοιχία 340.750 δρχ. ενά ευρώ,
 
Σάββατο, 04 Μάρτιος 2017 10:48
Τού Μ.Παναγιώτου«Η καλή διακυβέρνηση μπορεί να πουληθεί προς μια κοινωνία, ακριβώς όπως και κάθε άλλο αγαθό» Edward Louis Bernays.
 
Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 06:12
Του Μιχάλη Παναγιώτου.Να πούμε λίγα λόγια λόγια για την διαπραγμάτευση, μιά και πολλά λέγονται καί γράφονται τούτες τίς μέρες...
 
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 08:37
Του Μιχάλη Παναγιώτου.Μόνο για σήμερα, θα αφήσω τους φόβους μου να φύγουν.
 
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 11:31
Του Μιχάλη Παναγιώτου. Ιδού ο απίστευτος  διάλογος μεταξύ των δύο Ελλήνων Ευρωβουλευτών πρώην δημοσιογράφων, ενώπιον των Ευρωπαίων συναδέλφων τους,   για να αναδειχθεί και τυπικά όλο το συμφωνημένο σχέδιο του ΕΛΚ για να πέσει έξω η Ελληνική αξιολόγηση με μοναδικό σκοπό να ανατραπεί η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη που χαλάει την κανονικότητα της Ευρωζώνης όπως την αντιλαμβάνονται στο νεοφιλελεύθερο ιερατείο των Βρυξελλών! Μετά την επίσης δημοσιογράφο Μ Σπυράκη,ήρθε και ο Γ Κύρτσος να συνταχθεί πλήρως με τις τριτοκοσμικές απαιτήσεις του ΔΝΤ και τα σχέδια των πλέον συντηρητικών και σκοτεινών κέντρων της Ευρωζώνης!“Την βασική ευθύνη για την καθυστέρηση έχει η κυβέρνηση Τσίπρα”…Μπράβο Γιώργο !!!Απάντηση του Στ Κούλογλου:«Πριν από λίγο, ο κ. Ντομπρόβσκις είπε ότι υπάρχουν θετικά οικονομικά στοιχεία. Προχθές ο κ. Ντάισελμπλουμ είπε ότι η απόδοση ήταν μεγαλύτερη από τα αναμενόμενα. Τις προάλλες ο κ. Γιούνκερ είπε ότι η Ελλάδα έχει κάνει τρομερές αλλαγές. Ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι έχουμε κάνει περισσότερες αλλαγές από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Μόνο εσείς κατηγορείτε την ελληνική κυβέρνηση. Θα ήθελα να μου πείτε τι από τα δύο ισχύει: Ή εσείς διαστρέφετε την αλήθεια για φτηνούς πολιτικούς λόγους, ή οι κ.κ. Γιούνκερ, Μοσκοβισί, Ντομπρόβσκις και Ντάισελμπλουμ προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.  
 
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 17:13
Αλήθεια πόσοι από μας γνωρίζουν τα έργα και τις ημέρες του εν λόγω εν Ελλάδι? του Πόλ Πόρτερ;Επιμέλεια Μιχάλης Παναγιώτου.
 
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 07:04
Στις αρχές του φθινοπώρου, 4-6 Σεπτεμβρίου 1997, διοργανώθηκε στην Πράγα, υπό την αιγίδα της Τσεχικής Δημοκρατίας...Επιμέλεια Μιχάλης Παναγιώτου.
 
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017 07:09
Τι χρειάζεται για μία ευτυχισμένη ζωή, αποκαλύπτει μια 75ετής έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο του Harvard.Επιμέλεια Μιχάλη Παναγιώτου.