ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Home ΑΠΟΨΕΙΣ Μιχάλης Παναγιώτου
από τον Μιχάλη Παναγιώτου
Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2015 17:50
Του Μιχάλη Παναγιώτου.ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ - ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ -  για τά << Book building >> τι σημαίνει ο όρος  ξέρει ο μέσος έλληνας?
 
Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2015 14:59
Του Μιχάλη Παναγιώτου. Το Χρονικό μιας κατάθλιψης 13 Οκτωβρίου 2010... Βάσει του διεθνούς δικαίου, όταν μία χώρα προχωρά σε αναδιάρθρωση χρέους, τότε επιμηκύνει την περίοδο πληρωμής των χρεών της.
 
Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 11:43
της Νίνας Ναχμία Αυτά τα Χριστούγεννα, καθρεφτίζουν την εθνική μας ταυτότητα. Θα καθορίσουν με σαφήνεια την διαφορά μας από τα άλλα κράτη που αντιμετωπίζουνπαρόμοια με μας προβλήματα επιβίωσης. Που όμως, έχουν μια… πολύ πιο συμμαζεμένη στάση και θέση ως προς την έννοια της προσφοράς.
 
Παρασκευή, 11 Οκτώβριος 2013 22:33
της Νίνας Ναχμία Θέλω να αναφερθώ  στα διάφορα άρθρα η γράμματα   που δημοσιεύονται  κατά καιρούς στον έντυπο, νόμιμο  η άνομο Τύπο  Με  εκπλήσσει ιδιαίτερα το μένος με το οποίο καταφέρονται  κατά του Ισραήλ.  Είμαι Ελληνίδα Εβραία, δεύτερη γενιά των απογόνων του ολοκαυτώματος. Στην οικογένεια μου υπάρχουν ήρωες που πολέμησαν κατά το Αλβανικό έπος.
 
Δευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 08:49
της Νίνας Ναχμία Τους βλέπω απ’ το μπαλκόνι μου να πηγαινοέρχονται από το Μίνι μάρκετ της γωνίας. Κάθε φορά με λιγότερα, με ελαφρύτερες σακουλίτσες. Ένα πήγαιν’ έλα αμφίβολων βημάτων, με μισοσκυμμένο γυρτό κεφάλι. Κάποιοι, μακράν της ηλικίας συνταξιοδότησης. Απολυμένοι μάλλον. Ίσως με επίδομα ανεργίας, ίσως ακόμα και να έχει εκπνεύσει. Μετρημένα... Μετρημένες και οι μπουκιές. Να περισσέψει για τη ΔΕΗ, το «χαράτσι,» τα κοινο-άχρηστα, το ενοίκιο… Δεν περισσεύει όμως. Όπου νά’ναι ο εξευτελισμός, η ταπείνωση, η πείνα. Ούτε τα λίγα από το Μίνι- μάρκετ.
 
Τρίτη, 16 Ιούλιος 2013 10:47
της Νίνας Ναχμία Τώρα που μου κόψαν το ΕΚΑΣ και δεν νομίζω πως θα μου τα ξανασκας.. είμαι κυριολεκτικά να… σκας!…  Διότι, αν από τα μετρημένα σου βγάλουνε το ένα, τι θα μείνουν να πορέψουνε κι’ εσένα;
 
Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2013 00:30
της Νίνας Ναχμία Πιστοί κάθε χρόνο στο ραντεβού της ακτής, βιαζόμαστε να χωθούμε πρώιμα στο μπλε νεράκι κι ας βγούμε κρεμ καραμελέ που τη  βάρεσαν 7 Ρίχτερ απ’ το τρέμουλο.
 
Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2013 11:27
της Νίνα Ναχμία Πολλά μας είπαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, πολλά μας έταξαν, που έτσι και είχαμε πιστέψει πως θα κάνουν τα μισά μόνο, θα είμαστε πεισμένοι πως θα ζήσουμε στην ιδανικότερη χώρα του κόσμου. Αλλά, άλλα λέει η εξουσία κι άλλη  είναι η ουσία, γιατί αυτά τα έχουμε  ακούσει πολλές φορές και δεν  μας παίζει …θέατρο.
 
Παρασκευή, 24 Μάιος 2013 21:51
Της Νίνας Ναχμία Όλα περνάνε. Εγώ περνάω, τα χρόνια μου περνάνε, οι φοβίες μου όμως εκεί... Δεν περνάνε με τίποτα. Τις έχω φορέσει δια βίου. Στα πολύ μικράτα μου τρελαινόμουν απ’ το φόβο μου όταν άκουγα γερμανικά. Ακόμα και γερμανός να μην ήταν αυτός που τα μίλαγε, ας ήταν και Βόσνιος που η γλώσσα του φέρνει προς τα γερμανικά, μου ’παιζε αμέσως σειρήνα που μου έλεγε πως έπρεπε να τρέξω επειγόντως να κρυφτώ, να σωθώ. Τώρα, από τι να σωθώ μεσ’ την καλή ειρήνη, θα σας γελάσω.
 
Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 15:23
Της Νίνας Ναχμία Σκεφτόμουν τι θέμα να γράψω, όταν χθες ήρθε μια φίλη μου και μού’ φερε να διαβάσω ένα γράμμα από τον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα η φίλη μου είναι 30 χρονών, κι’ εκείνος μόλις 28.