ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

">

bunner3

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-format="autorelaxed"
     data-ad-client="ca-pub-7408697485170829"
     data-ad-slot="9995569825"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Home ΑΠΟΨΕΙΣ Δήμητρα Γκουντούνα
από τον Χρήστο Βλαχογιάννη..
Τρίτη, 26 Μάρτιος 2013 14:08
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Πάνε μέρες τώρα που θέλω να γράψω για την Κύπρο κι όλο περιμένω. Δεν ξέρω τι, μάλλον οι εξελίξεις με προσπερνούν και στον αναδευτήρα του μυαλού  μου στριφογυρίζουν πολτοποιημένα γεγονότα.
 
Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2013 10:17
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Μια βροχή δε μας σώζει, ούτε μπορεί να ξεπλύνει τη ντροπή μας. Αντίθετα… αναδεικνύει τη λάσπη και το βούρκο τούτου του τόπου.
 
Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 18:45
Του Χρήστου Βλαχογιάννη And the Oscar goes to… 300! Απίστευτη φαρσοκωμωδία. Πάλι ποντάραμε σε στημένο ματσάκι και χάσαμε, αφού η παραπομπή Παπακωνσταντίνου ήταν δεδομένη.
 
Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 18:12
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Οι λέξεις στέρεψαν. Όπως και τα συναισθήματα. Κενό στο μυαλό και τις ψυχές μας. Αποστολή εξετελέσθη ή απλά ηρεμία πριν από την τρικυμία;
 
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 17:15
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Εκείνο το μουντό πρωινό της 9ης Οκτωβρίου ο Αντώνης ήταν πολύ ανήσυχος. Πήγαινε αρκετός καιρός από τότε που είχε δει την Άνγκελα του για τελευταία φορά. Πάντα στα κλεφτά, γύριζε όλο τον κόσμο για να την συναντήσει και τώρα επιτέλους θα μπορούσε να τη φέρει στα πάτρια εδάφη, έστω κι αν οι δικοί του είχαν αντίθετη γνώμη.
 
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 13:59
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Κάτι πλάκες που κάνει η ιστορία! Ο αείμνηστος Αρτέμης Μάτσας έκανε όλους του Έλληνες να τοv μισούν θανάσιμα με την ατάκα “Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας πρέπει να ομολογήσεις”, όμως αρκετά χρόνια μετά βρήκε άξιο μιμητή τον υπουργό υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθεί να μας πείσει, ότι “οι δανειστές είναι φίλοι μας” και μπορεί να μη χρειάζεται να ομολογήσουμε, όμως πρέπει να πληρώσουμε τα... πανωτόκια μέχρι κεραίας.
 
Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2012 13:58
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Ξυπνάς με χαρούμενη διάθεση. Πλησιάζει η άδεια και τα κύτταρα έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν. Συνεπώς, είσαι αποφασισμένος να μη “μαυρίσεις” την ψυχή των αναγνωστών και να δώσεις μια πιο εύθυμη νότα στο κείμενό σου. Ενώ λοιπόν έχεις οργανώσει το “τέλειο έγκλημα”, κάνεις το μοιραίο λάθος. Ρίχνεις μια ματιά στην ειδησιογραφία μήπως κι ήρθε η συντέλεια του κόσμου κι εσύ ασχολείσαι με την ύφεση χωρίς πάτο της “Ψωροκώσταινας” και τελικά κατανοείς την πλειοψηφία των Ελλήνων, που θέλουν να πάρουν ένα πολυβόλο να μπουν στη βουλή και να θερίσουν χωρίς καμιά αναστολή και τους τριακόσιους.
 
Κυριακή, 22 Ιούλιος 2012 08:50
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Το τρεχαντήρι των διακοπών έχει ανοίξει για τα καλά τα πανιά του, όμως οι περισσότεροι έλληνες το κοιτούν απλά ν' απομακρύνεται χωρίς να μπορούν να σαλπάρουν μαζί του. 
 
Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 10:14
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Ουφ, ησύχασα. Μου έφυγε ένα βάρος. Μπορώ ξαλαφρωμένος να πάρω τα μπρατσάκια μου και την κουλούρα μου και να κάνω ξένοιαστος τις διακοπές μου! Πλέον έχω κυβέρνηση και τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει.
 
Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2012 07:29
του Χρήστου Βλαχογιάννη «Άνθρωποι μονάχοι  σαν ξερόκλαδα σπασμένα σαν ξωκλήσια ερημωμένα, σαν εσένα, σαν εμένα…». Αυτοί οι υπέροχοι αλλά και… καταθλιπτικοί στίχοι του Γιάννη Καλαμίτση είναι η σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό με το άκουσμα της ταλαιπωρίας  των καρκινοπαθών όσον αφορά στη χορήγηση ή για να ακριβολογώ στη μη χορήγηση των φαρμάκων τους. Ανθρώπων που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν δικαίωμα σε έναν πιο αξιοπρεπή και λιγότερο οδυνηρό θάνατο.
 
Παρασκευή, 11 Μάιος 2012 08:39
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Η αλήθεια είναι πως ήθελα να εκφραστώ πριν το αποτέλεσμα της κάλπης. Να πω, πως αν δώσουμε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πάνω από 40% είμαστε άξιοι της μοίρας και άλλα τέτοια.
 
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2012 10:10
Του Χρήστου Βλαχογιάννη  Βαρέθηκα τους πατριώτες. Μπούχτισα και δεν μπορώ να τους χωνέψω όπως τη μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης. Γιατί δηλαδή πρέπει όλοι να εισπράττουν γι αυτό πέτυχαν στο παρελθόν, για το οποίο μάλιστα τιμήθηκαν, δοξάστηκαν και ξεχρεώθηκαν αδρά. Γιατί πρέπει μια ζωή να είναι στο “σβέρκο” μας απ' οποιοδήποτε μετερίζι, είτε μπορούν, είτε όχι να το υπηρετήσουν.
 
Δευτέρα, 09 Απρίλιος 2012 07:50
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Δεν ξέρω αν είναι η θλίψη και η κατάνυξη της Μ. Εβδομάδας ή η κατάθλιψη που έχει κάτσει σαν βαρίδι στο βυθό της ψυχής μας. Όπου κι αν γυρίσω το κεφάλι μου, με όποιον κι αν μιλήσω, το ίδιο πράγμα. Πρόσωπα σκυθρωπά, φωνές πνιχτές, βλέμματα κατεβασμένα.
 
Τετάρτη, 28 Μάρτιος 2012 10:50
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Κυριακή πουρνό – πουρνό. Μπαίνω βιαστικός στο αυτοκίνητο για να προλάβω να δω το γιο μου πριν μπει στη θάλασσα για τους αγώνες του στο Κιάτο. Είναι μόλις 7:30 και μπροστά από το Hilton έχουν ήδη αποκλείσει τους δρόμους που οδηγούν προς το Σύνταγμα.