ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Home ΑΠΟΨΕΙΣ Νίκος Στέφος
από τον Νίκο Στέφο
Σάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 15:12
του Νίκου Στέφου Τώρα που σβήνουν και επίσημα τα φώτα της προεκλογικής περιόδου, πρέπει να επισημάνω ότι η όλη καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας ήταν από τις χειρότερες και πιο αυτοκτονικές που έχω ζήσει τα τελευταία 40 χρόνια είτε ως πολιτικός συντάκτης είτε ως απλός πολίτης...
 
Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 16:06
του Νίκου Στέφου Κάτω από άλλες συνθήκες θα παράφραζα τη γνωστή παροιμία και θα έλεγα ότι «εδώ ο κόσμος χάνεται και μια φίλη μας χτενίζεται». Βέβαια κύριος Πελεγκρίνης μπορεί να μην είναι η φίλη μας που χτενίζεται, όμως Η. απόφασή ΤΟΥ ΝΑ Θέλει ΝΑ Πάει   ΓΙΑ ΝΑ παίξει ΣΤΟ έκδοσης Παρίσι δείχνει Ότι ΤΗΝ ώρα ΠΟΥ ΤΑ πανεπιστήμια ΕΙΝΑΙ διαλυμένα, οι φοιτητές χάνουν το εξάμηνό τους και οι γονείς είναι από απόγνωση ανεβασμένοι στα κεραμίδια, ο ίδιος έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Είναι δυνατόν να τα παρατάει όλα και να πηγαίνει για θεατρική τουρνέ τώρα? Και προσιδιάζει αυτό σε πανεπιστημιακό δάσκαλο και μάλιστα στον πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών?
 
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 15:00
του Νίκου Στέφου Νομίζω ότι εδώ που έχουνε φτάσει πια τα πράγματα αν η κυβέρνηση υποχωρήσει και κάνει δεκτό το αίτημα της τρόικας και των δανειστών για τυφλούς πλειστηριασμούς και για να βγει στο σφυρί η περιουσία των ελλήνων, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσκημα για όλους. Η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη.