ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ...Video

ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ...mas

Κύπρος
Πέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 10:39
«Η Αθήνα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για παράδοση μαθημάτων Διεθνούς Δικαίου, ξεκινώντας από τα βασικά και αυτονόητα». 
 
Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 10:00
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις ασφαλείας στην Κύπρο για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου τρομοκρατικού χτυπήματος. Σε πολιτικό επίπεδο κρίθηκε ότι στη παρούσα φάση δεν επιβάλλεται η παρουσία του στρατού σε δημόσιους χώρους και ως εκ ΄τούτου περιορίζεται στην παροχή ασφάλειας στην "Πράσινη Γραμμή" και πέριξ των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
 
Τετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015 08:05
Η Αegean επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Κύπρο και ανακοίνωσε χθες αύξηση στους προορισμούς της από 2 σε 14, προσφέροντας 1,5 εκατ. διαθέσιμες θέσεις
 
Σάββατο, 10 Ιανουάριος 2015 11:47
της Λαμπριάνας Κυριακού Το  aVecnews.gr ταξίδεψε με τη πτήση CY336 – την τελευταία πτήση προς Αθήνα, την ώρα που  οι  Κυπριακές αερογραμμές, μετρούσαν αντίστροφα. 
 
Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2014 10:42
Πολύ σημαντική για την ενεργειακή συνεργασία στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου χαρακτηρίζεται η τριμερής συνάντηση των υπουργών Ενέργειας Κύπρου, Αιγύπτου και Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στη Λευκωσία.
 
Τετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 21:45
Τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την προετοιμασία της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λευκωσία, συζήτησαν σε σημερινή συνάντησή τους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρεσβευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος.
 
Τρίτη, 18 Νοέμβριος 2014 14:11
Η Τουρκία επαναφέρει την προκλητική απαίτησή της για άμεση διακοπή των ερευνών της Κύπρου στην ΑΟΖ της.
 
Παρασκευή, 14 Νοέμβριος 2014 12:33
Μόσχα και Πεκίνο έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στην Κυπριακή Δημοκρατία διαμηνύοντας πώς μπορεί να ασκεί χωρίς εμπόδια τα αναφαίρετα τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
 
Παρασκευή, 14 Νοέμβριος 2014 09:06
Τον Δεκέμβριο επιστρέφει στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου, σύμφωνα με ανακοίνωση της. 
 
Παρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 13:05
«Αυτήν την ώρα, ένα θερμό επεισόδιο θα ήταν μια πάρα πολύ αρνητική εξέλιξη» τονίζει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, και συστήνει προσοχή, υπομονή και επιμονή στους χειρισμούς. 
 
Παρασκευή, 07 Νοέμβριος 2014 09:25
Μαθήματα εθνικής συνείδησης και προάσπισης των Κυπριακών συμφερόντων, αλλά και του Ελληνισμού, εξακολουθεί να δίνει η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους σε κάτι τύπους σαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο που αποδέχθηκε έγγραφο με «εκλιπούσα» την Κυπριακή Δημοκρατία που του κόμισαν οι Τούρκοι και ακύρωσε την αποστολή της ελληνικής φρεγάτας στην Κυπριακή ΑΟΖ για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση και να πάει ο ίδιος στην Άγκυρα.
 
Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 20:10
Η Άγκυρα απειλεί τη Λευκωσία με πολεμικές επιχειρήσεις προκειμένου να κάνει κτήμα της μέρος της Κυπριακής ΑΟΖ. Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ μίλησε ευθέως για δεύτερη «εισβολή», αυτή τη φορά στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου με στόχο τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, ενώ αυτό ήταν και το μήνυμα που εξέπεμψε και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας μετά από 10 ώρες συνεδρίασης.
 
Παρασκευή, 31 Οκτώβριος 2014 20:04
Πακέτο στρατιωτικών συμφωνίών στις οποίες περιλαμβάνονται μετασταθμεύσεις ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών, προμήθεια πυραυλικών συστημάτων και λιμενικές διευκολύνσεις σε πλοία του ρωσικού Στόλου Μεσογείου, αλλά οικονομικές συμφωνίες προκειμένου η Κύπρος να ξεφύγει από τα δεσμά του Μνημονίου και να χαράξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την δική της εθνική πολιτική θα υπογράψει ο πρόεδρος της Κύπρου Ν.Αναστασιάδης με τον Ρώσο ομόλογό του Β.Πούτιν στην Μόσχα.
 
Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 12:07
Πέντε μήνες ποινή άμεσης φυλάκισης, επέβαλε το Επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας στον πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και Υπουργό Οικονομικών Χριστόδουλο Χριστοδούλου.
 
Σάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 07:42
Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, καθώς ύστερα από την αγωγή που του χορηγήθηκε για τη ρινορραγία και την υψηλή αρτηριακή πίεση η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε σημαντικά. 
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL