avec art

ΑΠΟΨΕΙΣ
Σάββατο, 02 Ιανουάριος 2016 10:36
της Δήμητρας Γκουντούνα Λοιπόν, μ ΄ όλο τον σεβασμό που έχω στο Σωματείο μας και στην Ένωση Συντακτών, θα ήθελα να επισημάνω  την αβλεψία η την αδιαφορία που δείχνουμε  η την ανοχή αν θέλετε,  σε κάποιους συναδέλφους που παραπληροφορούν η μπερδεύουν  τους αναγνώστες η τους τηλεθεατές  σ΄ ότι έχει σχέση με το ασφαλιστικό.
 
Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 19:30
του Γιώργου Μεσσάρη This is Greece… Έχω ασχοληθεί πολλές φορές με τη γραφειοκρατική τρέλα στην Ελλάδα. Οι ιστορίες, όμως, είναι ατέλειωτες γι’ αυτό και ο πειρασμός μεγάλος να ασχοληθώ και πάλι με αυτό το θεριό που ταλαιπωρεί την πατρίδα μας και βάζει φρένο σε κάθε προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης.
 
Κυριακή, 29 Νοέμβριος 2015 10:02
της Δήμητρας Γκουντούνα Θα παρακαλούσα τους πολιτικούς, να μην υποτιμούν τόσο την νοημοσύνη μας. Και μνήμη έχουμε αλλά και πληγωμένη τσέπη και περηφάνια που δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε πως άρχισε η κατηφόρα της ‘’αξιοπρέπειας’’ του ελληνικού Λαού.
 
Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2015 10:15
Του Γιώργου Μεσσάρη Έχω τονίσει πολλές φορές ότι η Ελλάδα είναι ο παράδεισος του παραλογισμού και για την άποψή μου αυτή έχω γίνει στόχος αρνητικών σχολίων κυρίως από Ελληναράδες που έχουν ανακηρύξει εαυτούς «ειδικούς επί παντός επιστητού»!
 
Σάββατο, 14 Νοέμβριος 2015 09:28
Της Δήμητρας Γκουντούνα Ε εεε!!! …. εσείς ποιοι ακριβώς είστε; Για ποιόν Ιερό πόλεμο δολοφονείτε;   πέστε μου ποια Πολυεθνική χτυπήσατε που διοικούν τον πλανήτη;
 
Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015 09:48
του Γιώργου Μεσσάρη Έγιναν λοιπόν οι εκλογές και τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε (ή να αγρυπνούμε) ήσυχοι! Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση και περιμένουμε τώρα να δούμε κατά πού θα τραβήξει η χώρα.
 
Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015 09:42
Του Γιώργου Μεσσάρη Η Πατρίδα μας βρίσκεται ανάμεσα στις Συμπληγάδες των Μνημονίων και της ανικανότητας των κυβερνώντων (από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους μέχρι και σήμερα) να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
 
Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 10:33
Του Δημήτρη Κωνσταντάρα Γνώρισα τον Γιάννη Πολονύφη, το καλοκαίρι,  πολύ απογοητευμένος με όλους και με όλα. Μίλησα μαζί του  και τον άκουσα να τραγουδά .
 
Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2015 10:13
της Δήμητρας Γκουντούνα Κρύο… και   γκρίζα Ανατολή σήμερα. Ζεστός καφές ,τσιγάρο τα βιβλιαράκια μου και πάμε…Λίγο ξέφυγε η κουβέρτα μου κι ένιωσα την ανατριχίλα της ‘’δροσιάς’’ του δωματίου  η γατούλα μου σήκωσε για λίγο το κεφάλι και μ΄ έψαξε  με τσέκαρε και ξανάχωσε την μουσούδα της  στις κουβέρτες  της… Να πάρω ,στην εφημερίδα να δω αν έχουμε καμιά έκτακτη είδηση …
 
Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 15:17
Του Χρήστου Βλαχογιάννη Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης. Μπορεί να κομπάζει με τον αέρα του εθνοσωτήρα, καθώς τα πρόβατα τον ακολούθησαν τυφλά και άλαλα, όμως δε θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβουν πόσο πολύ ήταν στημένο το παιχνίδι.
 
Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2015 19:55
Του Νίκου Στέφου Τρέχει και δεν φτάνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να μπαλώσει τις "τρύπες" που άνοιξε ο ίδιος στην προσέγγισή του με τον Κ. Καραμανλή και το καραμανλικό στρατόπεδο.
 
Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 09:46
Της Δήμητρας  Γκουντούνα Ξεθεμελιώσαμε   την όμορφη αυτή γωνιά της γης με κάθε τρόπο. Την βουτήξαμε στο τσιμέντο ,την κάψαμε, τη ρυπάναμε, πετάξαμε τα καλύτερα μυαλά στα ξένα  και τη νοσταλγούμε μέσα από τυπωμένες πολυκαιρισμένες  φωτογραφίες.