Η μήνυση του Γιάννη Κότσιρα προς τον αστυνομικό που χτύπησε νεαρό στη διαδήλωση (video)

kotsiras_giannis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Ο Γιάννης Κότσιρας έκανε κάτι πολύ σπουδαίο! Υπέβαλε μήνυση εναντίον του αστυνομικού που χτύπησε αλύπητα το νεαρό, ο οποίος διαδήλωνε ειρηνικά κατά τη διάρκεια των γεγονότων της τελευταίας πανελλαδικής απεργίας την αποφράδα εκείνη Τετάρτη στην πλατεία Συντάγματος.

Αυτόπτης μάρτυς του τραγικού συμβάντος Κότσιρας τον έπνιξε το άδικο και θέλησε να ζητήσει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο εκλεκτός ερμηνευτής, που δεν έχει μάθει να πνίγει τη φωνή του, έκανε το αυτονόητο. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μας! Η πράξη του τον τιμά και εμείς προσπαθούμε να παραδειγματιστούμε από το ήθος του και τη στάση ζωής του!!!

Την απόφαση του, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιάννης Κότσιρας μέσω Fb και δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων από νέους ανθρώπους που τους άγγιξε.

Βαθιά η πράξη του. Τον εξύμνησαν.

Στο σχόλιό του ο δημοφιλής τραγουδοποιός σημειώνει:

« Θέλω να σας ενημερώσω ότι σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά εναντίον του αστυνομικού που χτυπάει τον νεαρό στο παραπάνω βίντεο αλλά και κατά παντός υπευθύνου, ηθικού αυτουργού και μη, που εμπλέκεται στην υπόθεση και θα προκύψει από την έρευνα που έχω κάνει αλλά και από αυτή που θα γίνει από την Εισαγγελέα. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τα παιδιά της πλατείας Συντάγματος. Καλή μας τύχη.»

{youtube}S20_JuaX8gg{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.