Πρόβα νυφικού για την Αλεξάνδρα

Aleksandra-Palaiologou
Facebook
Twitter
LinkedIn


Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Τον ωραιότερο ρόλο της ζωής προετοιμάζεται να ενσαρκώσει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η πρωταγωνίστρια θα ντυθεί νυφούλα στις 10 Οκτωβρίου. Αυτή την ημερομηνία θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, το γνωστό επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη.

Τα στέφανά τους θα ανταλλάξει ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, που είναι πολύ καλός φίλος του ζευγαριού.

Η σχέση της Αλεξάνδρας και του Βαγγέλη πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Ήταν μαζί τρία χρόνια, χώρισαν για ένα διάστημα και  η ηθοποιός ξανάσμιξε στο μεταξύ με τον παλιό αγαπημένο της , τον Γιάννη Πάριο. Μια συνένωση που δεν βγήκε πουθενά.

Λίγο καιρό μετά αναθέρμανες τις σχέσεις της  με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είχε φύγει ποτέ από τη ζωή της. Από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους το ένιωθαν , ότι δεν μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλο. Και βεβαίως, η Αλεξάνδρα τον πρόλαβε, αφού αντέστρεψε το πατροπαράδοτο έθιμο , που θέλει τον άντρα να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα. Την πρόταση την έκανε η ίδια η ηθοποιός στον καλό της κι εκείνος πέταξε στα σύννεφα από ευτυχία. Ο γάμος τους θα γίνει στο Λουτράκι στα μέρη του

γαμπρού, εκεί όπου είναι και η έδρα των επιχειρήσεών του.

Την χαρμόσυνη είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η ηθοποιός , η οποία διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Το ζευγάρι, πέρασε αξέχαστες  καλοκαιρινές του διακοπές στη Κεφαλονιά και τώρα είναι υπ΄ατμόν για να φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, που θα είναι ανοιχτός. Η Αλεξάνδρα βέβαια, που είναι σε πρόβα νυφικού τρέχει και δεν φθάνει για να προλάβει, αφού με το ένα πόδι βρίσκεται  στα τηλεοπτικά πλατό για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου σίριαλ του Mega που συμπρωταγωνιστεί.

Για γαμήλιο ταξίδι δεν γίνεται λόγος τουλάχιστον αυτή την περίοδο, γιατί η νύφη έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για την θεατρική παράσταση που θα παίξει και θα ανεβεί σε αθηναϊκή σκηνή αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.