O Xάρης Ρώμας στην Αμερική

rmas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Το μελάνι δεν πρόλαβε να στεγνώσει στη νέα αισθηματική κομεντί του  Χάρη Ρώμα και οι κολλητοί του με την πρώτη ανάγνωση ,όχι μόνο ξελιγώθηκαν από τα γέλια, αλλά και δάκρυσαν, αφού το έργο περιέχει και πικρές στιγμές , αυτές που σχετίζονται «με τη φορά του χρόνου για όλους μας» σχολιάζει  στην «Αvecenews».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης έχει αναλάβει και την Παιδική Σκηνή του Rex  ανεβάζοντας εκεί το δικό του έργο «Ο Αυτοκράτορας της σοκολάτας», ενώ σε άλλο χώρο θα επαναληφθεί για 20 παραστάσεις η επιτυχία του «Γηραιά ηθοποιός χάνει τον έλεγχο».

«Είδα το χάρη με τα μάτια μου» είναι ο τίτλος του έργου του Χάρη Ρώμα, που έρχεται να προσθέσει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών του , όπως είναι  “Οι ράγες πίσω μου”, “Γηραιά Ηθοποιός χάνει τον έλεγχο” , “Τα φώτα της γάμπας”.

Η παράσταση του έργου θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου στην  αχαϊκή πρωτεύουσα και θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική, ενώ το Μάιο θα καταλήξει στο θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» στην Πειραιώς.

Σε αυτό το ταξίδι, θα τον ακολουθήσουν η Άννα Κουρή με την ποία έχει χρόνια να συνεργαστεί . η Αγγελική Λάμπρου και ο Λεωνίδας Καλφογιάννης, ο γιος του στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» , που τον έβγαλε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας και τον έχει κυριολεκτικά σαν γιό του.

O Xάρης Ρώμας αποκάλυψε στην «Avecnews» την υπόθεση του νέου του θεατρικού έργου :

«Έχει να κάνει με την ιστορία ενός πρωταγωνιστή , που δεν πουλάει πια και δεν τον παίρνουν σε δουλειές, γιατί είναι δύστροπος. Ο καταξιωμένος ηθοποιός προσπαθεί να διδάξει μια μανικιουρίστα , ενώ δεν μπορεί να την δει, του γυρίζουν τα άντερα. Παράλληλα η πρώην γυναίκα κάνει πλαστικές (ανόρθωση στήθους κ.α.) για να κατακτήσει ένα νεαρό. Οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι μιλούν για την φθορά του χρόνου και αναλύουν την έννοια της τέχνης…»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.