Ροκ απο τον θρύλο Ελβις Κοστέλλο

elvis_costello_megaro_mousikis_athinon
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα βρεθεί για μια συναυλία, ο ζωντανός θρύλος της ροκ σκηνής, Elvis Costello.

Πρόκειται για μια σπάνια ακουστική εμπειρία με τον τίτλο “Solo” από έναν σύγχρονο μύθο της ροκ, ο οποίος θα οδηγήσει το κοινό σε μια μελωδική περιπλάνηση, κάνοντας στάσεις στις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του διάσημου Ιρλανδο-βρετανού μουσικού που ανατρεπτικός, όπως τον γνωρίζουμε, θα εμφανιστεί στη σκηνή με μοναδική παρέα την κιθάρα του.

Πολυβραβευμένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, ο μοναδικός Έλβις Κοστέλλο έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Μπαρτ Μπάκαρα, ο Πωλ ΜακΚάρτνεϊ και ο Μπράιαν Ίνο.

Αληθινός σούπερ σταρ, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και εκατομμύρια πωλήσεις, «μεγάλος πειραματιστής» της σύγχρονης μουσικής σκηνής ως «περιηγητής του ροκ, της τζαζ, της σόουλ και της κλασικής μουσικής» αναμένεται να χαρίσει στο ελληνικό κοινό μοναδικές στιγμές τη βραδιά της 26ης Οκτωβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.