Ο έλεγχος των υψωμάτων του Γκολάν

dr_athanassios_e_drougos
Facebook
Twitter
LinkedIn

O EΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΨΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ/ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΣΕ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ/33 ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΦΡΑΙΜ ΙΝΜΠΑΡ , ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΥΨΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ-ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ-ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

*Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΆΝΟΙΞΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΜΕΡΩΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ.

*ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

*ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΙΣΡΑΗΛ-ΣΥΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ…

*ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛΑΝ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. *ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

*ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

*ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΘΕΣΗ PEACE FOR LAND , ΕΝΩ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟ ΜΕΤΑ-ΑΣΑΝΤ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ…

Πηγή: www.Drougos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.