Κι άλλη αναβολή πήρε η Φανύ Αρντάν

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου  

Μία ακόμα προγραμματισμένη εμφάνισή της στο «Παλλάς» για τις 21 Δεκεμβρίου   με δική της υπαιτιότητα ανακοίνωσε η Φαννύ Αρντάν.

Ο λόγος που ισχυρίστηκε «Η γυναίκα της διπλανής πόρτας» για αυτή τη δεύτερη ματαίωση είναι η επιτυχία και η παράταση των παραστάσεων της στο Παρίσι που δεν της επιτρέπουν να είναι συνεπής στο ραντεβού της με το ελληνικό κοινό.  

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της κ. Olivier Gluzman,  «Η Fanny Ardant υποχρεούται στη ματαίωση της έλευσής της στην Αθήνα, προγραμματισμένη για τις 21 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς και την παρουσίαση του έργου της Μαργκερίτ Ντυράς “Navire Night” λόγω της επιτυχίας της παρόντος έργου στο οποίο πρωταγωνιστεί και της παράτασης των εκεί παραστάσεων μετά από απαίτηση του κοινού. 

Η Γαλλίδα σταρ ζητά βαθύτατα  συγγνώμη και ελπίζει να συναντηθεί με το ελληνικό κοινό και τα ελληνικά ΜΜΕ μέσα στην καινούργια χρονιά. Η ημερομηνία της παράστασής της θα ανακοινωθεί προσεχώς. 

Τη μούσα του Φρανσουά Τρυφό, θα φέρει στη χώρα μας η Ελληνική Θεαμάτων για να παρουσιάσει την παράσταση με την οποία η Αρντάν περιοδεύει από τον περασμένο Ιούλιο στη Γαλλία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μαζί της επί σκηνής η βιολοντσελίστρια Sonia Wieder- Atherton. 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.