Η Μαίρη Παναγιωταρά σε νέες περιπέτειες… στο «ΓΥΑΛΙΝΟ CABARET»

afroditi_manou
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εχοντας στο πλευρό της τους Ρέππα – Παπαθανασίου, που έστησαν τη μουσική της παράσταση, η Αφροδίτη Μάνου επιστρέφει για εννέα βραδιές

Aπό τις 22 Δεκεμβρίου θα εμφανίζεται στο «Γυάλινο Cabaret» η Αφροδίτη Μάνου.

H πασίγνωστη Μαίρη Παναγιωταρά επιστρέφει… Αυτήν τη φορά όμως επέλεξε το όνομα… Κλαίρη. Ετσι βάφτισαν την Αφροδίτη Μάνου ο Δημήτρης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου για τις ανάγκες της νέας της μουσικής παράστασης, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου στο «Γυάλινο Cabaret». «Ποιος φοβάται την Κλαίρη Παναγιωταρά», λοιπόν, ένα νέο μουσικό πρόγραμμα, με έντονη θεατρικότητα και υπογραφές?εγγύηση.

Η Αφροδίτη Μάνου επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση, για περιορισμένο όμως αριθμό εμφανίσεων, καθώς θα τραγουδήσει για εννέα συνολικά βράδια, στις 22, 23, 24, 30, 31 Δεκεμβρίου και 1, 5, 6 και 7 Ιανουαρίου. Στο πλευρό της δυο παλιοί φίλοι και συνεργάτες, το επιτυχημένο σκηνοθετικό δίδυμο Ρέππας ? Παπαθανασίου οι οποίοι ανέλαβαν το στήσιμο της νέας αυτής μουσικής παράστασης.

Το πρόγραμμα θα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα κωμικό μουσικό έργο που μιλά για τις περιπέτειες και τα πάθη της σύγχρονης Ελληνίδας. Το κομμάτι αυτό της παράστασης είναι εμπνευσμένο από τα θεατρικά τραγούδια της Αφροδίτης Μάνου, μια ενότητα της καλλιτεχνικής της πορείας την οποία το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα. Ετσι, λοιπόν, μέσα από τη μελωδία, τον ρυθμό και κυρίως το χιούμορ θα στηθεί ένα ιδιαίτερα επίκαιρο έργο.

Στο δεύτερο μέρος, η Αφροδίτη Μάνου, μαζί με τη νέα, αξιόλογη ερμηνεύτρια Ηρώ Σαΐα και την ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη που θα τη συνοδεύουν επί σκηνής, θα ερμηνεύσει τραγούδια του κεφιού και του γλεντιού. Οχι μόνο από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και πολλές επιλογές από το σύνολο του ελληνικού ρεπερτορίου.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» θα φιλοξενήσει και άλλους καλλιτέχνες. Στις 20 και 21 Ιανουαρίου στη σκηνή θα βρεθεί ο Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση με τραγούδια από τη δισκογραφία του. Ακολουθεί ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τρεις ζωντανές εμφανίσεις, στις 27, 28 και 29 Ιανουαρίου, ενώ την σκυτάλη θα πάρει ο Νίκος Πορτοκάλογλου που θα βρίσκεται εκεί στις 3, 4, 10, 11, 17, 18, 14 και 25 Φεβρουαρίου.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Η Αφροδίτη Μάνου έχει ερμηνεύσει τραγούδια των σημαντικότερων Ελλήνων δημιουργών, όπως οι Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Σπανός, Καλδάρας, Σαββόπουλος, Μικρούτσικος, Κηλαηδόνης κ.ά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.