Με τραγούδια θα αποχαιρετήσουν την Γουίτνεϊ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Αρίθα Φράνκλιν και ο Στίβι Ουόντερ θα τραγουδήσουν αύριο στην κηδεία της Ουίτνεϊ Χιούστον που θα τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, στο Νιούαρκ, στην εκκλησία των Βαπτιστών όπου τραγουδούσε όταν ήταν παιδί.

Πολίτες και θαυμαστές της αδικοχαμένης τραγουδίστριας υπογράφουν στο βιβλίο συλλυπητηρίων που έχει ανοίξει το γραφείο τελετών στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ

Στην κηδεία θα παρίστανται επίσης η τραγουδίστρια Αλίσια Κις, όπως και ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης της Χιούστον που άφησε την τελευταία της πνοή το περασμένο Σάββατο.
Σε αυτήν θα παρευρεθεί και ο Κλάιβ Ντέιβις, ο παραγωγός της σταρ που βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 48 ετών σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. Τα αίτια θανάτου της Αμερικανίδας τραγουδίστριας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.
Ο πάστορας που θα εκφωνήσει την επικήδεια ομιλία, ο Μάρβιν Ουίνανς, ήταν φίλος της Ουίτνεϊ Χιούστον και τραγουδάει και αυτός γκόσπελ. Είναι επίσης ο ιερέας που την είχε παντρέψει το 1992 με τον τραγουδιστή της R&B Μπόμπι Μπράουν. Το ζεύγος είχε χωρίσει.
Για την ντίβα θα μιλήσει επίσης ο Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει μαζί της στην ταινία “Ο Σωματοφύλακας”, ενώ προσκεκλημένη στην τελετή είναι και η Όπρα Ουίνφρεϊ.
Στους θαυμαστές της, οι οποίοι συνέρεαν τις τελευταίες ημέρες στην εκκλησία και κατέθεταν κεριά και λουλούδια, μπαλόνια και κάρτες με τα συλλυπητήριά τους, δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσουν στην εκκλησία το Σάββατο.
Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Σάμιουελ Ντεμάγιο υπογράμμισε ότι όλοι οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία θα είναι κλειστοί το Σάββατο –η κύρια αρτηρία που οδηγεί σε αυτήν έχει ήδη κλείσει από χθες– και συνέστησε στους θαυμαστές της Ουίτνεϊ Χιούστον, η οποία είχε γεννηθεί στο Νιούαρκ, να παρακολουθήσουν την κηδεία από τα σπίτια τους.
“Δεν θα υπάρχει τίποτε να δείτε εδώ στην εκκλησία”, δήλωσε.
Στην εκκλησία επετράπη η τοποθέτηση κάμερας και η τελετή θα μεταδοθεί απευθείας, κυρίως στο Ίντερνετ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.