Το τελευταίο Αντίο στην Whitney Houston

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται η νεκρώσιμος ακολουθία της αγαπημένης τραγουδίστριας Whitney Houston στο Whigham Funeral Home στο Νιού Τζέρσευ.

Χτες (Παρασκευή) έφτασαν στη γενέτειρα της Χιούστον, το Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, για να παραβρεθούν στην αγρυπνία πριν το σημερινό τελευταίο αντίο, φανερά καταβεβλημένες η μητέρα της μεγάλης τραγουδίστριας, Σίσσυ, αλλά και η 18χρονη κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα. 

Εκατοντάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας έχουν συγκεντρωθεί στην εκκλησία όπου πραγματοποιείται η τελετή η αστυνομία όμως έχει αποκλείσει τη γύρω περιοχή, με αποτέλεσμα το πλήθος να μην μπορεί να πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των έξι οικοδομικών τετραγώνων από τον ναό. 

Εκτός από την οικογένειά της και στενούς της φίλους, όπως ο μέντοράς της, Κλάιβ Ντέιβις, στην κηδεία παρευρίσκονται μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Τζάνετ Τζάκσον, η Μαράια Κάρεϊ και ο Ντέιβιντ Μπάουι, με πολλούς από αυτούς να αποτίουν φόρο τιμής στη θρυλική σταρ, τραγουδώντας (Αλίσια Κις, Στίβι Γουόντερ, Αρίθα Φράνκλιν).

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.