Όταν το «μεγάλο Κ» χτύπησε την πόρτα του Ντίνου Καρύδη…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λιάνας Μπουκουβάλα

Αντιμέτωπος με την πιο σκληρή μάχη της ζωής βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ντίνος Καρύδης. Ο γνωστός ηθοποιός μετά από την εσπευσμένη εισαγωγή του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι πρέπει άμεσα να ξεκινήσει χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει τον Καρκίνο. 

Ο ίδιος συντετριμμένος από την εξέλιξη αυτή, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει το «μεγάλο Κ», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος σε μήνυμα του στο facebook, τον Καρκίνο.  Προσπαθώντας να μοιραστεί τις αγωνίες του αλλά και να εκφράσει τον φόβο που νιώθει μπροστά σε αυτή την επικίνδυνη αρρώστια ο ίδιος μέσα από μία πραγματική κατάθεση ψυχής στο διαδικτυακό μέσο, αναφέρει:

««Το μεγάλο «Κ» εισβάλλει στο σπιτικό σου απρόσμενα χωρίς καμιά προειδοποίηση, χωρίς καν να πατήσει το κουδούνι. Και πάντα έχει επιθετική διάθεση. Του αρέσει να αιφνιδιάζει, να καταστρέφει όλες τις ισορροπίες, να προκαλεί φόβο κι αγωνία, να δημιουργεί απόγνωση και τελικά να σκοτώνει. Είναι άξιο απορίας, γιατί υπάρχει (;), αφού δεν έχει τίποτα καλό να προσφέρει. Μάλλον επειδή δεν έχουμε βρει ακόμα τον τρόπο να το εξολοθρεύσουμε. 

Το μεγάλο «Κ» είναι απρόβλεπτο και τυφλό. Δε μπορεί να διακρίνει τον πλούτο ή την φτώχεια, τα νιάτα ή τα γηρατειά, το καλό ή το κακό, την ομορφιά ή την ασχήμια. Κι αυτό είναι που πονάει πιο πολύ απ΄όλα. Κυκλοφορεί με πλαστό διαβατήριο, πλαστή ταυτότητα, έχει πολλά ονόματα, πολλές μορφές. Πολλοί το αποκαλούν το μεγάλο κακό και διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το αληθινό του όνομα. Λες κι αν το πουν, θα θεωρηθεί αυτό μια άτυπη πρόσκληση στο δικό τους σπιτικό. 

Η αλήθεια είναι πως όταν σ΄ επισκεφθεί, απαιτείται μεγάλο ψυχικό σθένος με απεριόριστη δόση αγάπης για να μπορέσεις να του αντισταθείς. Πρέπει να το καλοδεχθείς, να γίνεται φίλοι, για να μπορέσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, να το ξεγελάσεις και μετά να το χτυπήσεις ανελέητα μήπως και καταφέρεις να το διώξεις από το σπιτικό σου. Γιατί πολύ απλά ο καρκίνος θα σου μάθει να χαμογελάς, να εκτιμάς και να αγαπάς αληθινά…»

258

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.