Eject Festival και αυτό το καλοκαίρι

kasabian
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ενα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, το Eject Festival, επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι για όγδοη συνεχή χρονιά. Στις 26 και 27 Ιουνίου η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει δυνατά.

Το ροκ συγκρότημα από τη Μεγάλη Βρετανία, «Kasabian», έρχεται στο πλαίσιο του Eject Festival, στις 26, 27 Ιουνίου

Ενα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, το Eject Festival, επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι για όγδοη συνεχή χρονιά. Στις 26 και 27 Ιουνίου η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει δυνατά. Και για άλλη μία φορά οι διοργανωτές του Φεστιβάλ εξασφάλισαν τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ηδη η ανακοίνωση των δύο πρώτων συγκροτημάτων που θα συμμετέχουν στο φετινό φεστιβάλ, έφερε ρίγη ενθουσιασμού στους Ελληνες μουσικόφιλους αφού πρόκειται για σχήματα πολύ δημοφιλή. Μιλάμε για τους «Kasabian» και τους «Katzenjammer».

Οι «Kasabian» είναι ένα από τα κορυφαία ροκ συγκροτήματα που έχει να επιδείξει η Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία 15 χρόνια. Οι πωλήσεις των άλμπουμ τους έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και έχουν γίνει πολυπλατινένιοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε μια εποχή που η ροκ μουσική δεν υποστηρίζεται ιδιαίτερα, οι «Kasabian» έχουν καταφέρει να την επαναφέρουν στην πρώτη γραμμή με τα αγαπημένα τραγούδια τους, μεταξύ των οποίων και τα «Days Are Forgotten», «Reason is Treason», L.S.F. κ.ά.

Οι «Katzenjammer» είναι Νορβηγίδες, τραγουδούν στα αγγλικά και ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από τα Βαλκάνια. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς αποτελεί ένα από τα μεγάλα τους πρότυπα.

Παίζουν κιθάρες, ακορντεόν, ουκελέλε και άλλα περίεργα όργανα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γιορτής σε κάθε εμφάνισή τους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφθούν την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.