«ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ» η τελευταία Παράσταση την Κυριακή 3 Ιουνίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, κλείνει αυλαία, μια από τις πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις του χειμώνα, «Απατεώνες και Τζέντλεμεν»  

Όταν ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφάσισαν να συνεργαστούν για την παράσταση «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» έβαλαν έναν στόχο στο εγχείρημα τους: Να γελάσει ο κόσμος! Να διασκεδάσουν οι θεατές! Αυτό αποδείχθηκε και η μεγάλη τους επιτυχία αφού το κοινό έδειξε την προτίμηση του γεμίζοντας το Παλλάς από την πρώτη στιγμή. 

Το πλούσιο θέαμα που σκηνοθέτησε το κορυφαίο κωμικό δίδυμο, με το πλήθος φαντασμαγορικών σκηνικών και την εναλλαγή 120 κοστουμιών υψηλής ραπτικής, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των θεατών που επιβράβευσαν την παράσταση με τη μεγάλη προσέλευση τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα προπωλημένα εισιτήρια έχουν φθάσει τις 35.000!

Η ξεκαρδιστική κωμωδία των Jeffrey Lane και David Yazbek, είναι μια παράσταση γεμάτη δράση, χιούμορ, χορό, τραγούδι, συγκίνηση, τρυφερότητα και φυσικά πολύ, μα πολύ γέλιο!  

Η ιστορία

Δύο γοητευτικοί κομπιναδόροι συναντώνται  σ’ ένα παραλιακό θέρετρο της Νότιας Γαλλίας, που συχνάζουν πλούσιες, ώριμες αλλά εύπιστες κυρίες τις οποίες εξαπατούν αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Ο ήρεμος και κωμικός Λόρενς Τζέϊμσον (Γιάννης Μπέζος) αναστατώνεται, όταν ανακαλύπτει ότι ο άγαρμπος αλλά αποτελεσματικός Φρέντι Μπένσον (Πέτρος Φιλιππίδης) μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά του. Τότε αποφασίζουν να αναμετρηθούν βάζοντας ένα στοίχημά: Όποιος χάσει θα πρέπει να αποχωρήσει από την πόλη. 

Παρασυρμένοι όμως από τη γοητεία της νέας και εντυπωσιακής Κριστίν Κολγκέιτ, – που ερμηνεύει με πολύ χάρη η Κατερίνα Παπουτσάκη-  θα πέσουν ανυποψίαστοι στην παγίδα της. 

Η παράσταση βασίζεται στη μεγάλη κινηματογραφική  επιτυχία του 1988 «Dirty Rotten Scoundrels» που απόλαυσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με τους Στιβ Μάρτιν και Μάικλ Κέιν στους ρόλους των δύο γοητευτικών απατεώνων, ενώ στη συνέχεια έγινε μιούζικαλ με επίσης τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Οι παραστάσεις στο Παλλάς θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 3 Ιουνίου.

 

Συντελεστές:

Μετάφραση: Πέτρος Φιλιππίδης – Γιάννης Μπέζος – Χρήστος Σιμαρδάνης 

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης – Γιάννης Μπέζος

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Βασίλης Ζούλιας

Μουσική διασκευή – διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς

Χορογραφίες – Κίνηση: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος 

Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

 

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη

Μαζί τους οι: Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Μαριάνθη Φωτάκη, Ηλίας Γιαννάκης, Θοδωρής Μπουζικάκος, Δημήτρης Κανέλλος, Μανώλης Χουρδάκης, Λήδα Καπνά, Αντώνης Αντωνάκος, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, Πέτρος Γεωργοπάλης, Δήμητρα Τσουχνικά, Αντιγόνη Δούμου.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 50, 40, 35, 30, 25 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 20

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  

  

Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 32 13 100

 

Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81

Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και  στο www.tickethour.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.