«Νύχτες Πρεμιέρας» για ταινίες μικρού μήκους

diethnes_festival_kinimatografou_tis_athinas
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» στηρίζει τις προσπάθειες των κινηματογραφιστών προσθέτοντας ένα εντελώς νέο τμήμα στις κατηγορίες της 18ης διοργάνωσής του, το επίσημο διαγωνιστικό τμήμα ελληνικών μικρού μήκους ταινιών.

Στο τμήμα αυτό μπορούν να συμμετάσχουν ταινίες μικρού μήκους, η παραγωγή των οποίων έχει ολοκληρωθεί μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, σε οποιοδήποτε φορμάτ (αναλογικό ή ψηφιακό), αρκεί να κατατεθούν μέχρι και τη 15η Ιουλίου 2012, στα γραφεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Για τις ανάγκες του διαγωνιστικού τμήματος θα συσταθεί ειδική κριτική επιτροπή η οποία και θα απονείμει ένα μεγάλο βραβείο, συνοδευόμενο από χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ. Ταινίες τεκμηρίωσης, ταινίες μυθοπλασίας, ταινίες κινουμένων σχεδίων, ανήκουν στα αποδεκτά κινηματογραφικά είδη.

Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή συμμετοχής και την κατάθεση της κόπιας οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο www.cinemag.gr , το www.aiff.gr και στο τηλέφωνο 2106061689.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.