Χάρις Αλεξίου – Δήμητρα Γαλάνη και οι Εκπλήξεις τους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αυτή η χρονιά ανήκει μόνο σε εκείνες.  Μετά από ένα γεμάτο χειμώνα στη σκηνή του Παλλάς, οι   δυο μεγάλες μας ερμηνεύτριες Χάρις Αλεξίου  και Δήμητρα Γαλάνη, ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους Συναυλίες που θ΄αρχίσουν από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 στο Θέατρο Βράχων. 

Οι εκπλήξεις τους πολλές μιας και σκοπός των εμφανίσεων τους, είναι να δώσουν στο κοινό τους αυτό που οι δύσκολοι καιροί μας έχουν κλέψει. Την ξεγνοιασιά και την χαλάρωση. Αναμφισβήτητα αυτή τη φορά, δεν μπορούν να κατηγορηθούν για τις τιμές των εισιτηρίων μιας και η τιμή του ανέρχεται στα 15ευρώ. Όπως επίσης να τονίσουμε ότι με την Κυριακάτικη Realnews μπορείς να εξασφαλίσει κανείς το κουπόνι με το οποίο μπορεί να αγοράσει 2 εισιτήρια στην τιμή των 18ευρώ. 

Κυκλοφορεί το νέο τους διπλό CD….

galano_alexiou

Την  Κυριακή 1 Ιουλίου 2012, θα κυκλοφορήσει από την εφημερίδα realnews το διπλό τους Cd το οποίο είναι η ηχογραφημένη παράσταση του Χειμώνα στη σκηνή του Παλλάς. «live Παλλάς 2012» 

Στην «Πρωινή Ενημέρωση»tτης ΝΕΤ  και πάλι

{youtube}A49V5JmSzxM{/youtube}

Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου, είχαμε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουμε στην Πρωινή Ενημέρωση της ΝΕΤ, με τους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη. Οι δυο ερμηνεύτριες εκτός από τα καλοκαιρινά τους νέα, σχολίασαν και τις καταστάσεις που μας μαστίζουν στην Ελλάδα και για τους πολιτικούς μας που πρέπει ν αφήσουν το θρόνο και να καθίσουν στα τραπέζια για να διαπραγματευθούν σωστά  τη διάσωση της χώρας μας αν και η κα Αλεξίου είπε  ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πια κόμματα γιατί ζούμε στην ιδεολογία της επιβίωσης.  

Δείτε το Πρόγραμμα Συναυλιών τους

Λαμπριάνα Κυριακού 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.