Νέα διοίκηση στην ΕΡΤ μέσα στην εβδομάδα

ert_ktiria
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ειδήσεις από τον κόσμο των δημόσιων media…

Νέα διοίκηση στην ΕΡΤ τις επόμενες μέρες

Μέσα στην εβδομάδα θα ορίσει η κυβέρνηση της νέα διοίκηση στην ΕΡΤ,. “Περιμένουμε τις προτάσεις από τους δύο εταίρους” είπε ο υφυπουργός Επικρατείας, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο Real FM.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/

Ο θεσμικός ρόλος του Μουρούτη

Ο θεσμικός ρόλος που κατέχει ο Γιώργος Μουρούτης δίπλα στον πρωθυπουργό και οι πληροφορίες πως παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή για τα νέα πρόσωπα που θα πάρουν θέσεις και εκπομπές στην κρατική τηλεόραση στον τομέα της ενημέρωσης, μετά την αλλαγή της διοίκησης στην ΕΡΤ, είναι η αιτία που η νέα του «παρέμβαση» μέσω του twitter έγινε πολιτικό θέμα και όλη αυτή η twitterμανία άδικα εκθέτει τον Αντώνη Σαμαρά. Το σχόλιο του εκπροσώπου του πρωθυπουργικού γραφείου στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της «Πρωινής ενημέρωσης» από τους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη αλλά και κατά του Στέλιου Κούλογλου προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη, την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δημιούργησε μουρμούρες ακόμη και εντός της κυβέρνησης. Στο σχόλιο Μουρούτη απάντησε, στο twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, που μίλησε για «στιγματισμό» και «απειλές» εναντίον των παρουσιαστών. Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμης σε δήλωσή του σημείωσε πως οι δημοσιογράφοι οφείλουν να υπερασπίζονται την ελευθερία του δημοσιογραφικού λόγου. Ο ίδιος ο πρωθυπουργικός σύμβουλος με μακροσκελή επιστολή του στο site του antinews επέμενε πως θα συνεχίσει την ίδια πολιτική!

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=21051#more-21051

Κεδίκογλου: Πιθανό το “λουκέτο” στο Κανάλι της Βουλής

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο στο Κανάλι της Βουλής, άφησε ο Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο Real FM πριν από λίγη ώρα. “Είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε” είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας πως “το κόστος λειτουργίας” των 4 εκατ. ευρώ το χρόνο “είναι δυσανάλογο”.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?paged=2

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.