Αντέχει η ΕΡΤ, με την ιδιωτική τηλεόραση τι γίνεται;

ert_ktirio
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τον κόσμο των δημόσιων media…

H ET1 από κανάλι Euro μετατρέπεται αυτό τον Αύγουστο σε Ολυμπιακό Κανάλι, ενώ η ΝΕΤ προεκλογικά αύξησε τα ποσοστά θεαματικότητά της κατά τις δύο προεκλογικές αναμετρήσεις. Η απήχηση της ΕΤ1 δείχνει και την πορεία που πρέπει να πάρει ως κανάλι που θα μεταδίδει ελεύθερα 3 ζώνες προγράμματος με παιδικό πρόγραμμα, ταινίες και αθλητικές εκπομπές , ενώ η ΝΕΤ μπορεί μπορεί να είναι το ενημερωτικό κανάλι με ζώνες ντοκιμαντέρ, χωρίς αθλητικό πρόγραμμα.

Η διασωθείσα ΕΡΤ στα συντρίμια του Μνημονίου είναι η ίδια εταιρεία την οποία το περασμένο Καλοκαίρι, ο υπουργός επικρατείας και πρώην βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Μόσιαλος, περιέγραφε περίπου ως προβληματική επιχείρηση, για την οποία ο μόνος δρόμος που υπήρχε ήταν το λουκέτο στην ΕΤ1.

Μάταια τότε φωνάζαμε πως το πρόβλημα δεν είναι στην ΕΡΤ, αλλά στην ιδιωτική τηλεόραση που κατακρημνιζόταν με ταχύτατους ρυθμούς. Ας μην υποπέσει η νέα ηγεσία του υπουργείου επικρατείας στα ίδια λάθη, όταν θα δεχθούν την ανάλογη “κρούση” από τους εκπροσώπους και οπαδούς της Τρόικα.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?p=21112#more-21112

ΕΤ3: Το νέο ΔΣ θα υπογράψει για τους συμβασιούχους

Τις επόμενες μέρες με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ θα λυθεί το ζήτημα με την υπογραφή των 60 συμβάσεων των εργαζομένων στην ΕΡΤ3. Οι προσλήψεις των 60 συμβασιούχων είχαν εγκριθεί από την ΕΡΤ3, αλλά η έγκρισή τους από το προηγούμενο ΔΣ δεν έγινε ποτέ, εξαιτίας της διπλής εκλογικής αναμέτρησης. Δεν υπάρχει καμία άλλη ένδειξη για πρόσληψη επιπλέον αριθμού συμβασιούχων στην κεντρική ΕΡΤ.

Πηγή: http://www.paron.gr/typologies/?paged=2

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.