Φεστιβάλ «EN’ORESI» στο Καρπενήσι

petroloukas_chalkias1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mε κλαρίνο και ροκ εντ ρολ

Πετρολούκας Χαλκιάς, Σαλέας, Κότσιρας, Αλεξίου – Γαλάνη, Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος από το Σάββατο στο Καρπενήσι

Το ελληνικό τραγούδι παίρνει τα… βουνά και πάει Καρπενήσι. Εκεί, στο όμορφο αυτό φυσικό τοπίο, σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα φιλοξενηθεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ «EN’ OR-
ESI», το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Το «παρών» θα δώσουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής το ρεπερτόριο των οποίων καλύπτει μια ευρεία μουσική γκάμα.
Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση. Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς θα μαγέψει το κοινό με τις γεμάτες πάθος και αλήθεια εκτελέσεις του σε σκοπούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν ο γιος του και ο εγγονός του, οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση που διδάχτηκαν από εκείνον.

Το ίδιο βράδυ θα εμφανιστεί και ο Σαράντης Σαλέας, τον οποίο μπορεί οι περισσότεροι να γνώρισαν πρόσφατα από το τραγούδι «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» που ακουγόταν σε διαφημιστικό σποτ, εργάζεται όμως πολλά χρόνια στον χώρο του λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού.

Μέρα δεύτερη και στη σκηνή του Φεστιβάλ «ΕΝ’ ORESI» θα φιλοξενηθούν ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος και η Aννα Μπουρμά. Ο πρώτος, ερμηνευτής με πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο και σημαντικές συνεργασίες. Ο δεύτερος, εξαιρετικός κιθαρίστας που έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα «Τρύπες» και η τρίτη νεαρή ερμηνεύτρια που έχουν εμπιστευθεί πολλοί σημαντικοί τραγουδιστές.

Το Φεστιβάλ θα κλείσει πανηγυρικά με συναυλίες πολύ γνωστών Ελλήνων ερμηνευτών. Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη θα μοιραστούν επί σκηνής την πλούσια μουσική ιστορία τους.
Ο αθεράπευτος ροκάς Λάκης Παπαδόπουλος θα ξεσηκώσει το κοινό με τα ρυθμικά κομμάτια του και θα συγκινήσει με τις μπαλάντες του, ενώ ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα θυμίσει νοσταλγικές στιγμές του ροκ εν ρολ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Το εισιτήριο κάθε ημέρας κοστίζει 12 ευρώ και το ενιαίο εισιτήριο 30 ευρώ με δωρεάν κάμπινγκ και πάρκινγκ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΑ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.