«Ο Τζιμ το Τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα» στο Αττικό Άλσος

o_jim_to_tzitziki1
Facebook
Twitter
LinkedIn

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά

«Ο Τζιμ το Τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα» ξεκινάνε οι Βραδιές Θεάτρου στο Αττικό Άλσος

Με μία απολαυστική μουσική περιπέτεια από τον «ποιητή παραμυθιών» και «μετρ των ανατροπών» Ευγένιο Τριβιζά ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Ο «Θίασος 81» παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Τζιμ το Τζιτζίκι και η συμμορία του μονόφθαλμου τυφλοπόντικα» του Ευγένιου Τριβιζά σε μουσική Γιάννη  Ζουγανέλη.

Μια σπαρταριστή ανατροπή του  παραδοσιακού μύθου για τον Τζίτζικα και τον μέρμηγκα.  Ένα αλληγορικό έργο  με θέμα  την φιλία, την αλληλεγγύη και την αξία της τέχνης στη ζωή. Μια διαδραστική παράσταση  με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. Ευφάνταστα σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες , χρήση πολυμέσων. 15 τραγούδια που «ξεσηκώνουν» και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση.

Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Παίζουν: Θοδωρής Πετρόπουλος, Πελαγία Αγγελίδου, Γιάννης Πολιτάκης, Δημήτρης Μόσχος, Δημήτρης Γαλάνης, Στέλλα Μαγγανά, Θοδωρής Αρεστός

Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Θέατρο Αττικού Άλσους: Η είσοδος στο θέατρο είναι από την οδό Καρπενησιώτη επί του περιφερειακού Γαλατσίου (Τουρκοβούνια).

Η πρόσβαση στο Θέατρο γίνεται από τον κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη μέσω της οδού Μουσών (μπροστά από το ΛΗΤΩ) ή από την οδό Πατησίων μέσω της Λεωφόρου Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.