Ξεκινάει σύντομα το 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Facebook
Twitter
LinkedIn

Από τις 7 έως τις 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εφέτος στο Ζάππειο το 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου. Στα 130 περίπτερα της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν περισσότερους από 50.000 τίτλους βιβλίων, από 150 Έλληνες εκδότες που συμμετέχουν στο θεσμό.

Τη διοργάνωση του Φεστιβάλ έχουν αναλάβει, για ακόμα μια φορά ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, με συνδιοργανωτές τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.

Τα επίσημα εγκαίνια του 41ου Φεστιβάλ βιβλίου θα τελεστούν την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου (στις 20:00) από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF, κ. Λάμπρος Κανελλόπουλος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, κ. Ιωάννης Σολδάτος θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων.

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον ιστορικό θεσμό των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων που διοργανώνονται από το 1956 από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Διεύθυνση Γραμμάτων. Σπάνια βιβλία, που κυκλοφόρησαν από το 1956 έως σήμερα θα εκτεθούν σε ειδικό χώρο στο Ζάππειο.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Πέμπτη 18:00 – 22.:30

Παρασκευή και Σάββατο: 18:00 – 23:00

Κυριακή: Από τις 11:00 έως τις 22.30

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.