Συνάντηση Κεδίκογλού με ΕΣΗΕΜ-Θ / “Οδηγίες για συνεργασία Αστυνομίας με ΜΜΕ”

dimosiografos
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα από τα media…

Συνάντηση Κεδίκογλού με ΕΣΗΕΜ-Θ

Επισημάνθηκε η ανάγκη διαλόγου για τη συνολική αντιμετώπιση της κρίσης

Συνάντηση, μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ.

Στη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε η ανάγκη να ανοίξει διάλογος, με στόχο τη συνολική αντιμετώπιση της κρίσης στο χώρο της ενημέρωσης, καθώς και επί μέρους προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Ελλάδας.

“Οδηγίες για συνεργασία Αστυνομίας με ΜΜΕ”

Σήμερα το απόγευμα (08/09/2012) το κέντρο της Θεσσαλονίκης γίνεται η καρδιά της αντίδρασης στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης, τρόϊκας, Ε.Ε και των τραπεζιτών. Με τρεις τουλάχιστον μεγάλες διαδηλώσεις στη Δ.Ε.Θ η πόλη μοιάζει οχυρωμένη. Και να που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΜΘ πως η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης εξέδωσε “Οδηγίες για συνεργασία Αστυνομίας με ΜΜΕ”.

Το έκανε μάλιστα “ανταποκρινόμενη σε διαμαρτυρίες της ΕΣΗΕΜ-Θ για τη μεταχείριση δημοσιογράφων”.

Στο εν λόγω μνημόνιο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΣΗΕΜΘ, διατυπώνονται βασικοί κανόνες συνεργασίας του αστυνομικού προσωπικού με τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους του Τύπου. Και ακόμη με επιστολή του γ. αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγου Τρύφωνα Κούκιου, την επιχείρηση της εφαρμογς των οδηγιών αυτών θα εποπτεύει ο ίδιος.

Δεν μας ενημερώνουν καλύτερα για το τι ακριβώς προβλέπουμε οι οδηγίες της καλής συνεργασίας με δημοσιογράφους; Γιατί για τα ΜΜΕ το γνωρίζουμε ήδη, η αστυνομία στέλνει τα δικά της πλάνα, ότι θέλει δηλαδή, στα τηλεοπτικά κανάλια προς προβολή. Με την υπογραφή των αστυνομικών εικονοληπτών…

Πηγή: http://greektv-com.blogspot.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.