Καθηγητής έγινε ο Γρηγόρης Oρφανουδάκης

grigoris_orfanoudakis1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Σε ρόλο καθηγητή ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης. Όχι στο σανίδι, ούτε στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη, αλλά στην έδρα. Ο γνωστός πρωταγωνιστής πήρε στα χέρια του από το υπουργείο Παιδείας τον διορισμό του ως καθηγητής θεάτρου στο Καλλιτεχνικό Σχολείο του Ηρακλείου στο Ρέθυμνο.

«Δεν έχω ξαναδιδάξει και φαντάζομαι , ότι θα είναι μια τρομερή εμπειρία .Κοντά στους μαθητές μου θα αισθάνομαι περισσότερο μαθητής παρά δάσκαλος. Τα παιδιά διακατέχονται από έναν αυθορμητισμό και μια χαρά όταν ξεκινάνε να μάθουν καινούργια πράγματα και σε συμπαρασύρουν σε όλο αυτό. Έτσι γίνεσαι κι εσύ παιδί μαζί τους» λέει ο δημοφιλής ηθοποιός που κατάγεται από τα Χανιά και θα αναγκαστεί να βρίσκεται με το ένα πόδι στην Αθήνα που θα μείνει η σύζυγός με τα δυο ανήλικα παιδιά τους και με το άλλο την Κρήτη.

Ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης που βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο γιατί άρχισαν τα μαθήματα θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα εκεί…

« «Στο Ηράκλειο υπάρχουν τόσες θεατρικές σκηνές και γίνονται σπουδαίες δουλειές και σίγουρα θα πάρω μέρος σε κάποια από

αυτές. Εκτός των άλλων θα συνεργαστώ με τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη (βλέπε «Νησί») από διαφημιστικά μέχρι , ότι ζητήσει η τοπική αγορά εκεί. Πρόσφατα βγήκε στους κινηματογράφους και η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Και ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» που συμμετέχω».

Δίνοντας τη δική του απάντηση του στην κρίση και σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τελευταία σχολιάζει:

«Εμείς οι καλλιτέχνες πρέπει να βρούμε τρόπους να συμπαρασύρουμε τον κόσμο να ξεφύγει από το γενικότερο χάλι . Να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας και να ξεφύγουμε από αυτή τη μουρμούρα με το να λέμε, ότι θα πεινάσουμε θα μας βγάλει στην τρέλα. Θα έρθουν και τα καλύτερα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.