«Συννεφιασμένη Κυριακή» με τον Γιάννη Πάριο

yiannis_parios2
Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Ο Γιάννης Πάριος θα ανταμώσει με τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο τροβαδούρος του έρωτα θα ερμηνεύσει αθάνατα τραγούδια του μεγάλου Τσιτσάνη. Ο γιος του αξέχαστου βάρδου, ο Κώστας Τσιτσάνης βρήκε μια επιστολή του πατέρα του , που εξέφραζε την επιθυμία του να τραγουδηθεί από τον Γιάννη Πάριο.

Συγκινημένος ο τραγουδιστής πήρε τη μεγάλη απόφαση να δώσει δυο ρεσιτάλ αποκλειστικά με έργα Τσιτσάνη.

Συμπληρώνοντας τέσσερις 10ετίες παρουσίας στο τραγούδι τώρα θα ξαναφέρει σε επαφή τους παλιότερους αλλά και τους νεώτερους με τον Τσιτσάνη μέσα από τη δική του φωνή που χρόνια τώρα μας ταξιδεύει στα μονοπάτια του έρωτα.

«Οι βραδιές θα είναι αφιερωμένες στο έργο του μεγάλου αυτού λαϊκού συνθέτη, με τραγούδια αγαπημένα όπως το «Συννεφιασμένη Κυριακή» ή το «Αχάριστη», που δεν μπορώ να μην τα συμπεριλάβω στο πρόγραμμα και μου αρέσουν πολύ, και κάποια ανέκδοτα. Οι συναυλίες αυτές προέκυψαν καθώς ο γιος του συνθέτη, ο Κώστας Τσιτσάνης, βρήκε ένα σημείωμα του πατέρα του που έγραφε ότι θα ήθελε να τραγουδήσει τα τραγούδια του ο Γιάννης Πάριος. Η τιμή για μένα είναι μεγάλη» είχε πει από καρδιάς ο Γιάννης Πάριος, όταν έμαθε ποια ήταν η επιθυμία του Βασίλη Τσιτσάνη από τον γιό του.

Οι συναυλίες προγραμματίζονται να δοθούν τον Απρίλιο πιθανότατα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.