Κατάθεσε υπερ του Βαξεβάνη και η Δήμητρα Γαλάνη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εξαγριωμένη η Δήμητρα Γαλάνη λίγο μετά την κατάθεση της υπέρ του Κώστα Βαξεβάνη δήλωσε «Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ το δικαίωμά μου στην ενημέρωση. Ο Κώστας Βαξεβάνης μου εξασφαλίζει την διαυγή ενημέρωση.

Η λίστα έπρεπε να δημοσιευτεί. Έπρεπε ήδη να έχει ενημερωθεί ο λαός. Το όνομά μου έχει αναφερθεί σε κακόβουλες λίστες με προσωπικά δεδομένα και με μη ακριβή νούμερα. Δεν στράφηκα κατά του Μέσου θα έπρεπε να στραφώ κατά της πηγής, δηλαδή του υπουργείου απ’ όπου διέρρευσαν». Ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε 

«Είναι παραλογισμός την ώρα που φωτίζεται η αλήθεια να διακόπτεται ο δημοσιογράφος. Με την ίδια λογική το κράτος πρέπει να στραφεί κατά της Λαγκάρντ. Είμαι 60 χρονών, έχω δει πράγματα που δεν θέλω να ξαναδώ. Σας παρακαλώ να είστε κοντά στον πολίτη κυρία Πρόεδρε», συμπλήρωσε η Δήμητρα Γαλάνη.

Το όνομα της Δήμητρας Γαλάνης όπως όλοι θυμόμαστε βρέθηκε σε λίστες οι οποίες αποδείκνυαν  ότι προσπαθεί να φοροδιαφύγει. 

Επίσης υπέρ του Κώστα Βαξεβάνη, κατάθεσαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων, Τζι Μπούμελα αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών, Δημήτρης Τρίμης

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.