2ο Φεστιβάλ Stand-up Comedy – ΚΩΜΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο πολιτιστικός φορέας «Πολύτροπο Τέχνης» σε συνεργασία με το Μουσείο  «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και το «Comedy Lab», διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονόλογου) και προσφέρουν μια βραδιά αφιερωμένη στο γέλιο, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» (Κτίριο «Δ10», Πειραιώς 100, Γκάζι) όπου θα διεξαχθεί ο τελικός διαγωνισμός.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες του χώρου, όπως ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ο Λάμπρος Φισφής,  και ο νικητής του 1ου Φεστιβάλ,  Αλέξανδρος Τιτκώβ.

Special guest θα είναι η Μάρω Μαρκέλλου για την μουσική πινελιά της βραδιάς.  

Η αρχική διαδικασία επιλογής έχει ολοκληρωθεί και όσοι προκρίθηκαν θα συμμετέχουν σε  δύο παραστάσεις – σεμινάρια  μπροστά σε κοινό, στο café της Τεχνόπολης, την Πέμπτη  25  και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012, ώρα 21.30.

Το stand up comedy είναι ένας συνδυασμός: ένα έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο. Είναι τέχνη με κανόνες – εξαιρέσεις και  πολύ, μα πολύ γέλιο!

Το Φεστιβαλ «Stand up Comedy», το οποίο, μετά την περσινή τεράστια επιτυχία που σημείωσε τείνει να αποτελέσει θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα, δίνει βήμα σε όποιον θέλει να προβάλλει το έργο του  και να προβληθεί μέσα από αυτό.

Δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν και να τους γνωρίσει το κοινό τους.

Φέτος, η κριτική επιτροπή του τελικού θα αποτελείται από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy (κωμικού μονόλογου), από εκπρόσωπο της  «Τεχνόπολις», του «Πολύτροπο Τέχνης», του «Comedy Lab» και της «ΕΡΤ Α.Ε».

festival_comedy

Από την κριτική επιτροπή θα δοθούν  3 βραβεία για τους τελικούς νικητές.

Και βέβαια το βραβείο «κοινού» … όλοι όσοι παρευρίσκονται θα ψηφίζουν για να αναδείξουν τον νικητή που θέλουν.

Όσοι επιλεγούν από τους διαγωνιζόμενους που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά σε κοινό και σε κριτική επιτροπή, θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες  παραστάσεις  Stand Up Comedy στην Αθήνα.

Η προβολή και η μετάδοση σ’ όλη την Ελλάδα θα γίνεται μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με το «Comedy Lab» (http://www.comedylab.gr/).

Το «Πολύτροπο Τέχνης» είναι αστική μη κερδοσκοπική Πολιτιστική Εταιρεία που δραστηριοποιείται  στην παραγωγή, οργάνωση και διοργάνωση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και ποικίλων events από το 1997. 

Παράλληλα, το «Πολύτροπο Τέχνης» είναι ένας ζωντανός καλλιτεχνικός δρόμος, έχει μόνιμα μέλη και φίλους, που στηρίζουν εθελοντικά τις δράσεις  του μέσα από τη  γνώση και τον πολιτισμό. 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.