Μίκης θεοδωράκης: Καλώ τη Χρυσή Αυγή σε πατριωτικό σεμινάριο – οι έλληνες δεν διεκδικούν από τους αδύνατους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε σεμινάριο Πατριωτικό κάλεσε  στο σπίτι του, τα μέλη της Χρυσής Αυγής,  ο Μίκης Θεοδωράκη. Σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένος στην εκπομπή  του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντ1.  

Ο Μίκης Θεοδωράκης τόνισε  ότι ΕΛΛΑΔΑ σημαίνει  Ελευθερία ενώ ΝΑΖΙ σημαίνει σκλαβιά. Στη  Χρυσή Αυγή έχουν  ένα πρόβλημα. Δεν  μπορούν να είναι έλληνες –  ελεύθεροι –  πατριώτες και απ την άλλη να χαιρετάνε ναζιστικά σε αυτή τη χώρα που έχει 800χιλιάδες θύματα από τους ναζί.

….. Και αυτοί που τους ψήφισαν δεν σημαίνει πιστεύουν στον ναζισμό. Είναι αποτελέσματα διαμαρτυρίας γιατί δεν τους εκφράζει το σύστημα. Πριν γίνουν πατριώτες αυτοί, τόσοι χιλιάδες έλληνες είχαν  εκτελεστεί για την πατρίδα. Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είναι σημαντικά παιδιά αλλά παρασυρμένα. Ο έλληνας σέβεται τον αδύνατο.  Αν θέλουν να είναι παλικάρια να πάνε στο Πακιστάν να δείρουν τους Πακιστανούν. Το χειρότερο αίσθημα είναι να είσαι μακριά από την πατρίδα σου. Έχασα 5 χρόνια εξόριστος και  ξέρω τι σημαίνει να είσαι μακριά από την πατρίδα. Είναι λες και χτυπάς  αδέσποτα σκυλιά στο Δρόμο. 

Έχουμε δυο διαφορές, αυτοί είναι δηλοί και διεκδικούν τους αδύνατους. είναι φασίστες  – είναι ανθέλληνες. Τους καλώ στο σπίτι μου να τους κάνω ένα σεμινάριο πατριωτικό.  

Λ.Κ

{youtube}OzfDd0UH7bA{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.