Η Φιλιώ Τερζή in trio… στη Μουσική σκηνή Αυλαία

filio_terzi_afisa1
Facebook
Twitter
LinkedIn

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/11/2012

Η Φιλιώ Τερζή in trio… back on stage

Η Φιλιώ Τερζή επιστρέφει στην αγαπημένη της σκηνή παρέα με τ’ αγόρια της: Milez Muzik στο πιάνο και Δημήτρη Καραγιάννη στο σαξόφωνο. Ένα trio που συνδυάζει πολλές δεξιότητες και ταλέντα.

Σε μία ξεχωριστή βραδιά αυτοσχεδιάζουν με τις μουσικές και φλερτάρουν με τους θεατές, με την αστείρευτη φαντασία και το μοναδικό θεατρικό ύφος της Φιλιώς, δημιουργώντας το δικό τους Cabaret.

Ανοίγουν τη μηχανή του χρόνου και μας ταξιδεύουν από τη δεκαετία του ’50 στο σήμερα. Ξυπνούν αναμνήσεις και συναισθήματα με αγαπημένα τραγούδια. Χορεύοντας στο ηχόχρωμα του Χόλυγουντ και με jazz διάθεση, μας παρασύρουν με τις μελωδίες του Κραουνάκη, του Sinatra, του Πλέσσα, της Minelli και της Nina Simone, σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 12 € (με κρασί / μπίρα)

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074
www.avlea.gr


Χορηγοί επικοινωνίας:
Artfools.gr, Culturenow.gr, Giapou.com, Go-out.gr, Hit-channel.com, In2life.gr, Inculture.gr, Knowhat.gr, Μελωδία 99.2, Mindradio.gr, Mixgrill.gr, Monopoli.gr, MousikesEbeeries.gr, Mousikorama.gr, Musiccorner.gr, Music-dreams.gr, Musicity.gr, Nlpradio.gr, Pepper 96.6, Postyourevent.gr, Pouthapioume.gr, Radio-Klepsydra.com, Rockandroll.gr, Στο Κόκκινο 105.5, Tranzistoraki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.