“Οι μικρές καληνύχτες” στον ΙΑΝΟ από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

to_chatiri_toudrakou_i_triti_magissa1
Facebook
Twitter
LinkedIn

“Οι μικρές καληνύχτες” στον ΙΑΝΟ από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

”Μια φορά κι έναν καιρό… δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο… Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Μία νέα σειρά για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Οι συγγραφείς θα είναι εκεί για να αφηγηθούν και να ζωγραφίσουν τις ιστορίες και όλοι μαζί να παίξουμε με τους ήρωες…”

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν τα βιβλία, Το χατίρι του δράκου, της Αγγελικής Βαρελλά και Η τρίτη μάγισσα, της Μαρίας Αγγελίδου, από τη σειρά Εικονογραφημένα βιβλία / Μικρές καληνύχτες.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:00 στον ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ.

Σας περιμένουμε όλους εδώ στον Παιδικό ΙΑΝΟ όπου η Αγγελική Βαρελλά και η Μαρία Αγγελίδου θα μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο φανταστικό, όπου ζουν δράκοι και μάγισσες… όχι κακοί αλλά καλοί, οι οποίοι αναζητούν τη φιλία και θέλουν να ζήσουν το όνειρο. 

Για παιδιά από 3 ετών

Είσοδος ελεύθερη

Το χατίρι του δράκου, Αγγελική Βαρελλά
Εικονογράφηση: Γιώργος Δημητρίου

Η τρίτη μάγισσα, Μαρία Αγγελίδου
Εικονογράφηση: Κατερίνα Βερούτσου

Χορηγοί επικοινωνίας: περιοδικό ”Τaλκ”, www.talcmag.gr, www.infokids.gr, www.elamazi.gr, www.paidorama.com, www.goneisonline.gr, περιοδικό ”Γονείς και δράση” , www.in.gr, www.daysart.gr, www.pamebolta.gr, www.flowmagazine.gr , www.go‑out.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.