Απομακρύνσεις και ανανεώσεις στην ΕΡΤ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνεχίζονται οι αλλαγές σε επιτελικές θέσεις της ΕΡΤ, μετά την απομάκρυνση του διευθυντή Δορυφορικών Προγραμμάτων Νίκου Μεγγρέλη, ο οποίος προορίζεται να αντικατασταθεί από την Εύα Μπούρα.

Η αλλαγή έρχεται μετά την απομάκρυνση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης, Κ. Σπυρόπουλου και την παραίτησή της διευθύντριας προγράμματος Λένας Χοϊδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απομακρύνσεις στο ραδιομέγαρο γίνονται στο πλαίσιο “αναδιάρθρωσης των διευθύνσεων της ΕΡΤ”.

Με γραπτή του δήλωση το μέλος του ΔΣ, Τέλης Σαμαντάς, εκφράζει αντίθεση στις πρόσφατες αποφάσεις της διοίκησης “με τις οποίες αντικαταστάθηκαν έμπειρα επιτελικά στελέχη της εταιρείας”.

“Μετά την απομάκρυνση του Γ.Δ. Τηλεόρασης Κώστα Σπυρόπουλου, απομακρύνθηκε ο διευθυντής Δορυφορικών Προγραμμάτων Ν. Μεγγρέλης, η συντονίστρια της ΕΤ-1 κ. Ελ. Χοιδά και αντικαταστάθηκε ολόκληρη η Επιτροπή Προγράμματος από πρόσωπα στερούμενα της απαραίτητης εμπειρίας. Προηγουμένως είχαν οριστεί, χωρίς καμία λειτουργική ή επιχειρησιακή τεκμηρίωση, αναπληρωτές διευθυντές τόσο στη Δορυφορική, όσο και στη Διεύθυνση προγράμματος”, αναφέρει ο κ. Σαμαντάς, ζητώντας την επανεξέταση όλων των σχετικών αποφάσεων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά τη σύμβαση της δημοσιογράφου Έλλης Στάη με τη Δημόσια Τηλεόραση. Η κ. Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη καθώς και την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή “NETWEEK” και τον επόμενο χρόνο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.