Πρωτοπόρα η Κυψέλη

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μια αλλιώτικη μέρα ήταν η Κυριακή {14/04/2013} για την ομάδα κατοίκων της Κυψέλης «Η Κυψέλη μας» οι οποία  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής και της οργανώσεως Led’s do it Greece, για τον καθαρισμό του Πεδίου του Άρεως.

Ενός πάρκου που για τους κάτοικους έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, καθώς  το θεωρούν  πνεύμονα   της περιοχής.  Εκεί μεγάλωσαν, έπαιξαν, έτρεξαν και είναι η  ανάσα δροσιάς της γειτονιάς τους, η οποία  είναι η πολυπληθέστερη και πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή όχι μόνο της Αθήνας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης.

 

Η Ομάδα κατοίκων της Κυψέλης «Η κυψέλη μας» «συμμετείχε στον καθαρισμό, διεκδικώντας ταυτόχρονα, να δοθούν στους πολίτες όλα όσα έχουν πληρωθεί μέχρι σήμερα, χρεώνοντας όλους εμάς μέσα από φόρους, δημοτικά τέλη και ποικίλες εισφορές, τόσο για την ανάπλαση του όσο και για την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε.

Η εφημερίδα μας avecnews.gr, έλαβε μέρος στην εκστρατεία αυτή, υποστηρίζοντας  τις απόψεις των κατοίκων και συμβάλλοντας στο έργο καθαριότητας του χώρου. Γενικά η εφημερίδα μας αγαπάει το υπερτοπικό  απανταχού πράσινο   και  ενθουσιάζεται  από τον εθελοντισμό,  που μας βγάζει από την απάθεια.  Διεκδικούμε  να διατρανωθεί η φωνή των αδρανών παρατηρητών της γειτονιάς και μακάρι η φιλότιμη  αυτή προσπάθεια των κατοίκων της Κυψέλης να βρει μιμητές.

Εύγε! η εφημερίδα μαζί σας

alt

alt

altaltalt

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.