Κώστας Τουρνάς σε Live Rock Concert στο Stage Musicafe

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στις 13 Ιουλίου, θα έχει την ευκαιρία το κοινό να ακούσει live τον Κώστα Τουρνά,  στο Stage Mudicafe στη Ραφήνα. Ο Κώστας Τουρνάς, από την ώρα που άρχισε να ασχολείται με τη μουσική, ήταν ανήσυχος: ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμευτεί από τις όποιες επιρροές και να γράψει πρωτότυπο υλικό.

Τα πρώτα βήματα με τους POLL, μας άφησαν κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι είχε ακουστεί και παρουσιαστεί ως τότε στην ελληνική σκηνή.

Όπως έλεγε και ένας καλός φίλος: δύσκολα τραγούδια και περίπλοκα, αλλά τόσο γεμάτα και τόσο «δικά μας».

Από τα Απέραντα χωράφια και το Άνθρωπε αγάπα, μέχρι το Κλέβει ο καιρός και το Τουρνάς ’12, ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση. Η πορεία γνωστή σε όλους: αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια καριέρα μέχρι σήμερα.

Αυτό που θαυμάζει κανείς, πέρα από το σύνθετο ταλέντο και τις μουσικές του γνώσεις, είναι ότι είχε και τα κότσια να προσπαθεί και να καταφέρνει να συνδυάζει την καλλιτεχνική με την επαγγελματική διάσταση της μουσικής.

Στις εμφανίσεις του, διάρκειας περίπου 2.30 ωρών, γίνεται αναδρομή στη σαραντάχρονη πορεία του με τη συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών:

Ποίμη Πέτρου: τραγούδι, keyboards

Δημήτρη Τσοπανέλλη: κιθάρα, τραγούδι

Κώστα Βήχου: μπάσο

Γιώργου Λιβαδά: drums

και Γιάννη Τούντα: Sound Mix

 

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 8 €

 

 

Stage Musicafe

Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1

Ραφήνα

22940-28310, 6932-636514

www.stagemusicafe.com

stagemusicafe@yahoo.gr, arthur@antenucci.net

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.