Ρεμπούτσικα στο κήπο του Μεγάρου με φόντο μια πανσέληνο

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Το φεγγάρι ολόγιομο, ο κήπος ένα πολύχρωμο ειδύλλιο και η μουσική γεμάτη χρώματα και αρώματα με την υπογραφή της μοναδικής Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Αυτή είναι η πρόταση του Μεγάρου για την πανσέληνο του Ιουλίου, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 9 το βράδυ. 

‘Το Αστέρι και η ευχή … με φόντο μια πανσέληνο’ είναι ο τίτλος της μαγικής αυτής βραδιάς  που είναι γεμάτη με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες, με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Πρόκειται για τη νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή».

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η συνθέτις με το κόκκινο βιολί, ιδανικός συνοδοιπόρος σε ταξίδι μαγικό, θα παρασύρει με μόνη πυξίδα τη μουσική της, όλους όσους έχουν διάθεση να αποδράσουν από την καθημερινότητα της πόλης και να ‘αποβιβασθούν’ με διάθεση χαλαρή μα συναίσθημα ισχυρό, στην άλλη όχθη, την γεμάτη χρώματα και αρώματα, εκεί που η ανατολή του χθες συναντά τη δύση του σήμερα….

Με αύρα θετική και ένα πλατύ χαμόγελο, με ..φόντο την πανσέληνο, η  Ευανθία Ρεμπούτσικα θα μιλήσει στο κοινό για «Το Αστέρι και την Ευχή» και θα αφηγηθεί μουσικές ιστορίες φορτισμένες με συναίσθημα. Με κανονάκι, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, και βιολί,   με αγαπημένες μελωδίες και μουσική από το «Αστέρι και την ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου», την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak», με ένα πρόγραμμα λιτά δομημένο που στις κορυφαίες του στιγμές γίνεται μοιραία ‘διαδραστικό’.

Οι μουσικοί που θα συνοδεύσουν την Ευανθία Ρεμπούτσικα στη σκηνή είναι οι: Πάνος Δημητρακόπουλος(κανονάκι), Θάνος Σταυρίδης(ακορντεόν), Ανδρέας Συμβουλόπουλος (πιάνο),  Άγγελος Παπαδάτος(κόντρα μπάσσο), Νίκος Παπαβρανούσης(τύμπανα).

 

 

Προπώληση εισιτηρίων: €10,00.

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €12,00


Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.