O Τζον Γουίλιαμς επιστρέφει μαζί με τον Πόλεμο των Αστρων

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο θρυλικός αμερικανός συνθέτης Τζον Γουίλιαμς επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει για να γράψει τη μουσική και για το έβδομο επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων. Ο 81χρονος μουσικός συνέθεσε την εμβληματική μουσική της αρχικής τριλογίας, καθώς και τα τρία επόμενα επεισόδια, και όπως ανακοίνωσε θα ξαναπάρει την μπαγκέτα και για την ηχητική επένδυση της νεότερης συνέχειας του σημαντικότερου (μαζί με το Σταρ Τρεκ) franchise επιστημονικής φαντασίας.

Την είδηση ανακοίνωσε η πρόεδρος ης LucasFilm Κάθλιν Κένεντι σε εκδήλωση θαυμαστών των ταινιών στο Έσεν της Γερμανίας.

«Είχα πρωινό με κάποιον πολύ σημαντικό άνθρωπο για την οικογένεια του Star Wars την περασμένη Παρασκευή, και δεσμεύτηκε να εργαστεί για το έβδομο επεισόδιο. Και αυτός είναι ο κ. Τζον Γουίλιαμς» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Κάθε φορά που ακούω τη μουσική του Τζον, με διαπερνά ρίγος. Είναι τόσο σημαντική για τη μυθολογία του Star Wars » πρόσθεσε.

Σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα για την εκδήλωση, ο Γουίλιαμς είπε ότι θα εμπνευστεί από την αρχική τριλογία για την έβδομη ταινία.

«Φυσικά και δεν έχω δει το σενάριο, η νέα ιστορία είναι ακόμα άγνωστη σε μένα, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα υπάρχουν κάποιες αναφορές στις υπάρχουσες ιστορίες που γνωρίζουμε κάτι που θα οδηγήσει στη χρησιμοποίηση των παλαιότερων μουσικών κομματιών» σημείωσε.

Ο θρυλικός συνθέτης, έχει κερδίσει πέντε βραβεία Όσκαρ, έχοντας γράψει τη μουσική για το Jaws: Τα σαγόνια του καρχαρία, τον Χάρι Πότερ, τις Στενές επαφές Τρίτου Τύπου, τον Σούπερμαν, τον ET και τους Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού.

Το έβδομο φιλμ του Πολέμου των Άστρων θα σκηνοθετήσει ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Η ταινία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες το 2015.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.