ΕΡΤ: 32 «γαλάζιοι» βουλευτές ζητούν εμμέσως να γίνει «εισβολή»

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Να πάρει μέτρα και να αναλάβει πρωτοβουλίες «ώστε να ξεπερασθεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση», ζητούν 32 «γαλάζιοι» βουλευτές από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Π. Καψή με ερώτησή τους στην οποία αναφέρουν:

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή με τεράστιο πολιτικό κόστος ανέλαβαν την ευθύνη του κλεισίματος της ΕΡΤ και της δημιουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης και ραδιοφωνίας – ΝΕΡΙΤ». Αλλά όπως επισημαίνουν «παρά την πάροδο σημαντικού χρονικού διαστήματος το κτίριο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και άλλες εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα δεν έχουν αποδοθεί στο νέο φορέα».

Και προσθέτουν: «Τη στιγμή που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επαγγέλλονται τη μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, το καθεστώς ανομίας στην πρώην ΕΡΤ, δεν είναι δυνατό να γίνεται αποδεκτό», άποψη η οποία ερμηνευόταν από βουλευτές ως παραίνεση για εισβολή στο ραδιομέγαρο. Την ερώτηση υπογράφουν: Ι. Τζαμτζής, Κ. Κοντογεώργος, Κ. Τσιάρας, Κ. Τζαβάρας, Χρ. Κέλλας, Αν. Κουτσούμπας, Ν. Ταγαράς, Μ. Ταμήλος, Ασημίνα Σκόνδρα, Αν. Μαρίνος, Απ. Βεσυρόπουλος, Γεωργία Μπατσαρά, Μαρία Αντωνίου, Π. Βογιατζής, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Γ. Στύλιος, Αθ. Νταβλούρος, Κ. Τασούλας, Δ. Κυριαζίδης, Εμ. Κεφαλογιάννης, Κ. Κόλλιας, Μ. Βλάχβεης, Γ. Γεωργαντάς, Κ. Κλειτσιώτης, Στ. Κωνσταντινίδης, Αν. Νεράντζης, Δ. Σαμπαζιώτης, Θ. Σολδάτος, Ασπασία Μανδρέκα, Κ. Σκρέκας και Κ. Κουτσογιαννακόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.