Ο δίσκος της Άννας Μπουρμά «Ένα τραγούδι αν σωθεί» κάνει ντεμπούτο από το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Ένα τραγούδι αν σωθεί»  είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Άννας Μπουρμά που βγαίνει στο φως με την έναρξη της άνοιξης και  πιο συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου, η  νέα αυτή ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που έχουμε φιλοξενήσει αρκετές φορές στο site μας,  θα παρουσιάσει το νέο της δίσκο στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.


Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό. Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.

Την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στις 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα μας παρουσιάσει μια μοναδική παράσταση με τίτλο «Ένα τραγούδι αν σωθεί».

Όσοι θα έχουν την τύχη να βρεθούν εκείνη την ημέρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα ακούσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα 8 νέα της τραγούδια όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της καλλιτέχνιδας υπόσχεται ότι θα έχουν «φωτιά στην μουσική και στα λόγια δακρυγόνα».

Η παράσταση περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό αφιέρωμα στους στιχουργούς που την εμπιστεύτηκαν όπως η Λίνα Δημοπούλου, η Φωτεινή Λαμπρίδη, ο Θοδωρής Γκόνης, η Βέτα Μπετίνη και ο Σωτήρης Βώπης. Ακόμη αγαπημένα τραγούδια θα ακουστούν με ιδιαίτερο τρόπο ενορχηστρωμένα από τον Τάκη Μπουρμά.

Η παράσταση θα πλαισιώνεται από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό αλλά και από τους πιστούς  μουσικούς της που την ακολουθούν σχεδόν από την αρχή αυτού του ταξιδίου.

Στο τέλος της παράστασης η καλλιτέχνιδα έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για τους ακροατές της!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.