Η Μαίρη Παναγιωταρά επιστρέφει τη μέρα της γυναίκας για καλό σκοπό

Facebook
Twitter
LinkedIn

O κουβανός μπασίστας Yoel Soto, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, παρουσιάζει μια νέα δίγλωσση εκδοχή της ‘Μαίρης Παναγιωταρά’, βασισμένη στη λάτιν μουσική και με στόχο την αντιμετώπιση της βίας στις γυναίκες, το Σάββατο 8 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Polis Art Cafe.

Όλα τα έσοδα από την αγορά αυτής της βερσιόν του τραγουδιού θα προσφερθούν στην Οργάνωση W.I.N. Hellas για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.


Η Παναγιωταρά του Yoel έχει επιρροές από πολλά μουσικά είδη: Cumbia, Vallenato από την Κολομβία, Merengue από τη Δομινικανή Δημοκρατία, Charanga, Conga, Timba από την Κούβα, Κλασική αλλά και Παραδοσιακή Ελληνική Μουσική με τη χρήση του λαούτου και του κλαρίνου για να αποδοθούν συγκεκριμένες μελωδικές λεπτομέρειες.

{youtube}VKfNt2XGVEE{/youtube}

 

Συμμετέχουν 21 καλλιτέχνες. Όλες γυναίκες πλην του Yoel στο μπάσο και του Carlos Menendez στα κρουστά.

Οι τραγουδίστριες με τη σειρά εμφάνισης : Αγνή – Martha Moreleon – Σοφία Παπάζογλου –  Μαλού Κυριακοπούλου  – Ζανέτ Καπούγια – Odalis Palma  –  Εύα Λουκάτου, Rosanna Mailan –  Μάρθα Οικονομοπούλου (Mingrelia) –  Arlyn Del Carmen Gonzalez –  Ευσταθία.

Οι μουσικοί: Στέλλα Γκούσκου (ηλεκτρικό πιάνο), Έλενα Λαζαρέτου (ακουστικό πιάνο), Ειρήνη Τριανταφυλλίδη (λαούτο), Άννα Λάκη (ακορντεόν), Μαρία Στάθη (σοπράνο σαξόφωνο), Miriam Masramon Muntadas (τρομπόνι), Άννα Παπουτσή (φλάουτο), Κατερίνα Λιουδάκη (κλαρινέτο), Carlos Menendez (κρουστά), Yoel Soto (ηλεκτρικό μπάσο).

 

{youtube}ww7Q5lYwMek{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.