Λαζόπουλος: Δεν βουτάω σε βρόμικα ποτάμια

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σκληρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπολύει ο Λάκης Λαζόπουλος, λέγοντας πως «τον στηρίζει η διαπλοκή» ενώ δηλώνει ότι ο ίδιος κλείνει, «στον παρόντα χρόνο», το παράθυρο στην πολιτική.

 

«Το Ποτάμι προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής» λέει σε συνέντευξή του στη Real News. «Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα» συνεχίζει, και προσθέτει: «ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν».

Όσον αφορά το Ποτάμι, ο Λ.Λαζόπουλος λέει πως παρακολουθεί «με πόση υστερία έχουν αγκαλιάσει τον κ. Θεοδωράκη τα μέσα της διαπλοκής, πώς τού παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω… Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι’ αυτό» δηλώνει.

Αναφέρει δε, ότι «από τον τρόπο που τον στηρίζει η διαπλοκή πρέπει να καταλάβει η κοινωνία το ρόλο του».

Σε ό,τι αφορά την άρνησή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός υπογραμμίζει ότι δεν είναι έτοιμος να κατέβει τώρα στην πολιτική, και ότι άλλοι μπορούν να το κάνουν αυτό καλύτερα από τον ίδιο.

Μια λακωνική απάντηση επέλεξε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με τον Λάκη Λαζόπουλο», είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θράκη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη λέσχη Κομοτηναίων το μεσημέρι της Κυριακής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.