Ερωτηματικά για το ταξίδι Τσίπρα στην Μόσχα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο διεθνές πεδίο στρέφεται η δραστηριότητα του Αλ. Τσίπρα από την ερχόμενη εβδομάδα, έπειτα από μία περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Σε συνέχεια της παρουσίας του το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Βερολίνο, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρευρεθεί στο προεκλογικό συνέδριο του Die Linke εν όψει ευρωεκλογών, αίσθηση (λόγω συγκυρίας) προξενεί το ταξίδι του στην Μόσχα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά, στις αρχές της εβδομάδας.

Ο ακριβής σκοπός του ταξιδιού και το πρόγραμμα των συναντήσεων που θα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ρωσική πρωτεύουσα παραμένουν αδιευκρίνιστα από το επιτελείο του κ. Τσίπρα.

Αποφεύγουν δηλαδή οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα να εξηγήσουν πώς και γιατί κρίθηκε σκόπιμο να πραγματοποιθεί στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ταξίδι αυτό, καθώς από την μία πλευρά το βαρύ πρόγραμμα εν όψει ευρωεκλογών αποτελεί λόγο ή πρόφαση ακύρωσης άλλων ταξιδιών και εμφανίσεων, ενώ από την άλλη, κυριαρχεί η ένταση στις σχέσεις Μόσχας – Ευρώπης λόγω της εύφλεκτης κατάστασης στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα στην ρωσική πρωτεύουσα παραμένει άγνωστο και οι λετπμέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.