Γιάννης Καψής στον Alpha 989: Δεν πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha 989, φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος  – πρώην   υπουργός εσωτερικών κ  Γιάννης Καψής, μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ αλλά και  για τις πολιτικές εξελίξεις  που συμβαίνουν στη χώρα μας.

 

Το ΠΑΣΟΚ,  δήλωσε,   ζει την Κυριακή του Λαζάρου. Όλοι  οι νεκροί ανασταίνονται. Νοιάζονται  για την προσωπική τους προβολή και μόνο. Το πρώτο που πρέπει να νικήσει το ΠΑΣΟΚ,  είναι τον κακό του εαυτό όπως επίσης πρέπει να πάρει το χαρακτήρα σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα χαθεί θα χαθούν όλοι αυτοί που το σφετερίζονται. Δεν πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ πέθανε, η έκφραση ότι το DΝΑ του ΠΑΣΟΚ ανήκε στον Λαλιώτη είναι σωστή.

Ο κ Καψής δεν δίστασε  να μιλήσει για τη Χρυσή Αυγή – το Σαμαρά το Σύριζα και το Ποτάμι. «Η ΧΑ είναι ένα λούμπεν προλεταριάτο. Είναι άνθρωποι αγράμματοι, άξεστοι, αμόρφωτοι. Ο Σαμαράς είχε μια μείωση ψήφων που έχουν διασπαστεί μεταξύ των διαφορών κομματιδίων της Δεξιάς.  Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει ένα φαινόμενο εκπληκτικό, αλλά η εξουσία διαφθείρει.  Το ΠΟΤΑΜΙ απεδείχθη χείμαρρος αλλά έρχεται καλοκαίρι και τα ποτάμια στερεύουν.

επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.